Οι Γερμανοί βράβευσαν σε μια λαμπρή τελετή Ζαεφ και Τσιπρα – Πολιτική αυτοκτονία για τον Αλέξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Γερμανοί έδωσαν το φετινό βραβείο ειρήνης της Βεστφαλίας σε Αλέξη Τσιπρα και Ζοραν Ζαεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία λοιπόν που κόστισε την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα, έρχεται πάλι με αυτή την αριστοτεχνική μεθόδευση των Γερμανών, για να του προκαλέσει τεράστιο πολιτικό πλήγμα ακόμα και ως αντιπολίτευση.

B7D70F5D C646 4FD6 B992 945833D42513

Είχα την τιμή να παραλάβω, μαζί με τον Πρ/ργο της Βόρειας Μακεδονίας @Zoran_Zaev, το Βραβείο Ειρήνης Βεστφαλίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αποδείξαμε ότι η ειρηνική επίλυση διαφορών με προάσπιση των εθνικών συμφερόντων είναι το μέλλον. Καμιά επιστροφή σε μοντέλα του παρελθόντος.

https://twitter.com/tsipras_eu/status/1431570731444445184?s=21

Ενώ ο Σκοπιανός αρχηγος έγραψε σε ανάρτηση του:

Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο να λαμβάνω το Διεθνές Βραβείο Ειρήνης της Βεστφαλίας για το 2020, μαζί με τον φίλο μου Αλέξη Τσίπρα -@tsipras_eu Το Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση, αλλά και υποχρέωση όλων των μελλοντικών πολιτικών μας αποφάσεων να είναι αφοσιωμένες στις ευρωπαϊκές αξίες και την ειρήνη.

Όπως η Συνθήκη της Βεστφαλίας δεν μιλά μόνο για ειρήνη αλλά και για φιλία, έτσι και στην καρδιά της Συμφωνίας των Πρεσπών βρίσκεται η φιλία μεταξύ της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας🇲🇰 και την Ελλάδα🇬🇷 που περιέχεται στη Συμφωνία των Πρεσπών της 17ης Ιουνίου 2018.

Οι σχέσεις καλής γειτονίας και η περιφερειακή συνεργασία παραμένουν κοινή μας προτεραιότητα.

Τώρα είναι η ώρα να ενωθούμε γύρω από το γεγονός ότι η ιστορία είναι ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητάς μας, αλλά το όραμα για το μέλλον έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ