Βόμβα: Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε σοβαρότατες καταγγελίες προέβη 17χρονη που βρίσκεται στο τμήμα ανηλίκων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς είπε στους αστυνομικούς πως πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας την αποπλάνησε μέσα στο σπίτι του!

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει για την ώρα γνωστές και θέμα βρίσκεται αυτή την στιγμή υπό διερεύνηση. Η κοπέλα ωστόσο μιλώντας σε ψυχολόγο του Τμήματος Ανηλίκων δήλωσε πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής την προσέλκυσε στο σπίτι του στη Γλυφάδα και την κακοποίησε σεξουαλικά, με τις Αρχές να είναι και σε επαφή και με τον εισαγγελέα για να διαπιστωθεί ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 17χρονη καταγγέλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ποδοσφαιριστή, καθώς υπήρξε σεξουαλική πράξη χωρίς τη συναίνεση της.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και μετά από εκεί ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Ο φερόμενος ως θύτης έχει υποπέσει και στο παρελθόν σε σωρεία παραβάσεων και μάλιστα έχει… ιστορικό με τις Αρχές στις χώρες που αγωνίστηκε, με τα πάντα να καλύπτονται κατά καιρούς στο βωμό του «ταλέντου»….

Με πληροφορίες απο το sdna.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ