Τωρα: Συνελήφθη κορυφαιος ποδοσφαιριστής για βιασμο ανήλικης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώπιον του εισαγγελέα, κατηγορούμενος για τον βιασμό ενός 17χρονου κοριτσιού, το οποίο φέρεται να παρέσυρε στο σπίτι του στην Γλυφάδα, θα βρεθεί αύριο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μεγάλης ΠΑΕ, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Ο νεαρός στόπερ, που πρόσφατα είχε και γερή κόντρα με την διοίκηση της ομάδας του, κρατείται στην ΓΑΔΑ και νωρίς το πρωί της Τρίτης θα μεταφερθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Όπως κατήγγειλε η 17χρονη στο Τμήμα Ανηλίκων, μαζί με τον ποδοσφαιριστή έπιναν ποτό σε μπαρ στον Ωρωπό. Όμως, όπως ισχυρίζεται η μαθήτρια, ο νεαρός τη μέθυσε και μετά την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε, παρά τις εκκλήσεις της να την αφήσει να φύγει.

Έπειτα, με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει, η ίδια πήγε στο σπίτι της στο Βύρωνα και αφού εξιστόρησε τον εφιάλτη που έζησε στην μητέρα της, κατόπιν πήγαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του στόπερ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε, και συνελήφθη στο σπίτι του στην Γλυφάδα.

Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ