Σεμέδο: Ποινική δίωξη σε βάρος του για ομαδικό βιασμό – Καταζητείται έτερος Νιγηριανός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποινική δίωξη σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, μετά τη σχετική καταγγελία μιας 17χρονης κοπέλας.

Μετά την αυριανή απολογία του, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα κρίνουν αν ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα προφυλακιστεί. Παράλληλα, ανακριτής και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που επίσης κατηγορείται για το εν λόγω αδίκημα.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής, υποστηρίζει, μέσω του δικηγόρου του, πως είναι αθώος. Πιο συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος, ανέφερε τα εξής: «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι, θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

Δείτε επίσης: Χειροπέδες στον στόπερ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό 17χρονης στην Γλυφάδα!

Παράλληλα, ο συνήγορος του Σεμέδο επισήμανε ότι η κοπέλα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή ότι ήταν 19 ετών. «Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Σεμέδο συνελήφθη την Κυριακή και νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Αυγούστου. Η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ