Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρομοίαζε την υπουργοποίηση Αποστολάκη επί ΣΥΡΙΖΑ με τον Σπαντιδάκη της χούντας (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αίσθηση και έκπληξη προκάλεσε η επιλογή του Ευάγγελου Αποστολάκη στη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας…Όχι γιατί δεν είναι άξιος και ικανός…

Διαβάστε το γιατί…

μητσο αποστολ 1

Στις 15 Ιανουαρίου 2019, κατά τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην τότε κυβέρνηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σχολιάσει την τοποθέτηση του Ευάγγελου Αποστολάκη στη θέση του υπουργού Άμυνας (είχαν αποχωρήσει οι ΑΝΕΛ και είχε παραιτηθεί ο Πάνος Καμμένος λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών), συγκρίνοντάς τον με τον χουντικό Σπαντιδάκη….

Όπως μετέδιδε τότε το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Να ανακαλέσει αμέσως τη σύγκριση που έκανε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του, του μέχρι χθες αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη, με τον στρατηγό της Χούντας Σπαντιδάκη, ζήτησε σε υψηλούς τόνους ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Παίρνοντας τον λόγο μετά τον αρχηγό της ΝΔ, στη συζήτηση επί της πρότασής του για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι δεν του επιτρέπει να προσβάλει έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει από το 1976 τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις, σημειώνοντας πως είναι μία μεγάλη πρόκληση απέναντι στο δημοκρατικό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων.

https://youtu.be/QCcVCtHVkIg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ