Ο Αδωνις Γεωργιάδης που έδωσε στον ιδιοκτήτη του Oruc Reis το λιμάνι της Λέσβου ως τι έχει άποψη για τον Ναύαρχο Αποστολάκη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Έχει μείνει αξέχαστη η κυνικότητα του Άδωνι Γεωργιάδη όταν στις 23 Ιανουαρίου 2013 στον Γιώργο Παπαδάκη, φώναζε υπερήφανος «Eγώ έδωσα τη μαρίνα της Μυτιλήνης στους Τούρκους!» ώστε να προλάβει την κριτική και προσπαθήσει να μας πείσει ότι ήταν πατριωτική κίνηση.

Το βίντεο:

Αυτό που δεν μας είπε τότε, είναι σε ποιον πούλησε την μαρίνα. Η πανίσχυρη Τουρκική Οικογένεια Κότς του Koc Group ανέλαβε από κοινού με την εταιρεία Folli Follie Group του Δημήτρη Κουτσολιούτσου τη διαχείριση του λιμένα Λέσβου. Ποιος είναι ο όμιλος Κότς;

Ο όμιλος Koc Group το 2005 εξαγόρασε από κοινού με την παγκόσμιας εμβέλειας Shell το 51% της κρατικής τουρκικής εταιρείας πετρελαίου αντί 4 δισεκατομμυρίων ευρώ. Δηλαδή είναι αυτός που βγάζει το Oruc Reis και κόβει βόλτες το Αιγαίο.

Οταν τον ρώτησε μετά απο καιρό ο Αιμίλιος Λιάτσος, επανέλεβε την θέση του ότι πρέπει να πουλήσουμε ο,τι μπορούμε στους Τούρκους.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωϊνή τηλεοπτική του εμφάνιση σήμερα (1/9) -σχεδόν καθημερινή συνήθεια του- επιχείρησε να αποδομήσει τον Ευάγγελο Αποστολάκη λέγοντας ότι δεν άντεξε την πίεση που ασκήθηκε κι έτσι δεν αποδέχτηκε την υπουργοποίηση του. Δεν του αρκούσε αυτό όμως και προχώρησε παραπέρα με το προσβλητικό σχόλιο “ευτυχώς που δεν έγινε πόλεμος όσο ήταν Αρχηγός”

Με Ευάγγελο Αποστολάκη αποκλείεται να είχαμε πόλεμο γιατί η Τουρκία δεν το τολμούσε ούτε να ξεμυτίσει, γιατί όπως έλεγε ο Αδωνις Γεωργιάδης, “ο Καμμένος προκαλεί την Τουρκία”, ενώ όταν ξεμύτισε ο Oruc Reis δεν μπορούσε να απλώσει καλώδια γιατί το περίμεναν οι Ελληνικές Φρεγάτες.

netakias

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ