Οι ευρωπαίοι απελαύνουν με την βία μετανάστες, αλλά κατηγορούν την Ελλάδα για «επαναπροωθήσεις»! (Βιντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελλάδα έχει βρεθεί στο στόχαστρο από τους υποτιθέμενους ευρωπαίους εταίρους, για υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν στα ελληνικά σύνορα από την Τουρκία.

https://twitter.com/stavroforos_/status/1433326240098836480?s=21

Οι ευρωπαίοι μάλιστα αναπαράγουν τις άθλιες τουρκικές συκοφαντίες εις βάρος της Ελλάδας, υιοθετώντας έτσι την προπαγάνδα ενός κράτους το οποίο θησαυρίζει από το δουλεμπόριο και την εκμετάλλευση μεταναστών και προσφύγων. Εργαλειοποιεί όμως και το προσφυγικό προκειμένου να απειλήσει ανοιχτά ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ευρωπαΐκή υποκρισία είναι δεδομένη. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Λευκορωσίας. Όταν ο Λουκασένκο επέτρεψε σε μερικές εκατοντάδες παράνομους μετανάστες να εισέλθει σε ευρωπαϊκό έδαφος, τότε ξέσπασε συναγερμός! Έκτακτες συνεννοήσεις των ευρωπαίων υπουργών, για να «καταδικάσουν» αυτή την συμπεριφορά της Λευκορωσίας και να επιβάλουν βαρύτατες κυρώσεις.

3F511C8D 4D9C 4E03 872B 6DFDB4CD8BB3
Το συκοφαντικό αφιέρωμα του καναλιού Arte, προωθείται με πληρωμένη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μιλάμε για μία χώρα που τόλμησε να επιτρέψει σε μερικές εκατοντάδες ανθρώπους να περάσουν παράνομα τα ευρωπαϊκά σύνορα.

Η Τουρκία όμως που εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία, κατευθύνει δολίως εκατομμύρια παράνομους μετανάστες, στα ελληνικά σύνορα που είναι και «ευρωπαϊκά», όχι μόνο δεν έχει υποστεί κυρώσεις, αλλά αντίθετα έχει πάρει και πακτωλούς χρημάτων από τους ευρωπαίους φορολογούμενους!

Μιλάμε για την απόλυτη ευρωπαΐκή υποκρισία. Η οποία μάλιστα όχι μόνον υιοθετεί την τουρκική συκοφαντική εκστρατεία κατά της Ελλάδας, αλλά ανέχεται και την επαγγελματική προώθηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ