Η αποικιοκρατία βρυκολακιαζει στην Κυπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αποκαλυπτικά σχόλια του εκλεκτού συγγραφέα Αντώνη Αντωνά στην επιστολή του σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια.

Μια σταγόνα γνώσης και μνήμης για φίλους αναγνώστες ,που τυχόν δεν γνωρίζουν τις προδοσίες των αποικιοκρατών δόλιων Άγγλων εις βαρος της Κύπρου. Μέχρι σήμερα μας εκδικούνται, για την ντροπιαστική ήττα τους το 55-59 από ΕΟΚΑ.

Και να ήταν μόνο ο Αγγλικός θυρεός στο Προεδρικό;

Οι Άγγλοι μετά τις επάρατες συμφωνίες Ζυρίχης – Λονδίνου έγιναν κράτος εν κράτει με συναυτουργούς δυστυχώς Έλληνες ταγούς.
Ο μεγαλύτερος “κοριός” τού κόσμου το αγγλικό Ραντάρ echelon στην χιονίστρα του Τρόοδους είναι ένα φίδι στον κόρφο της Ελληνικής Κύπρου… Παρακολουθούν τα πάντα και τις θέσεις τις Ε.Φ. και τις συνομιλίες που αφορούν στρατιωτικά θέματα και τα αναμεταδίδουν στους συμμάχους τους Τούρκους, από τον κατασκοπευτικό υποσταθμό τους του Αγίου Νικολάου της Αμμοχώστου. Οι δε *βάσεις τους Δεκελείας και Ακρωτηρίου καταπατούν έδαφος της Κ.Δ. περίπου 300 τχ. Σημειώνεται ότι η βάση της Δεκέλειας είναι η μόνη δίοδος Λάρνακας- Αμμοχώστου…. Αυτή την δίοδο οι δόλιοι Άγγλοι την έκλεισαν το 1974, για τις δυνάμεις της ΕΦ, αλλά μέσω της βάσης τους του Αγίου Νικολάου  Αμμοχώστου, επέτρεψαν και καθοδήγησαν  στους βαρβάρους να εισέλθουν από Νότια και περικυκλώσουν την πόλη. ….
*Οι βάσεις χωρίζονται σε δύο τμήματα, στη Δυτική Περιοχή Κυρίαρχων Βάσεων (Western Sovereign Base Area ή WSBA) στη χερσόνησο Ακρωτήρι, η οποία περιλαμβάνει τη Φρουρά Επισκοπής, και στην Ανατολική Περιοχή Κυρίαρχων Βάσεων (Eastern Sovereign Base Area ή ESBA) στη Δεκέλεια, η οποία περιλαμβάνει τον Σταθμό Αγίου Νικολάου στην Αμμόχωστο. Στο Τρόοδος όπως αναφέρθηκε υπάρχει το μεγαλύτερο κατασκοπευτικό Αγγλικό ραντάρ, που παρακολουθεί τα πάντα …..ακόμη και τις συνομιλίες του Προεδρικού της Κύπρου!!!! Οι απατεώνες Άγγλοι, ΠΟΤΕ δεν πλήρωσαν τα ενοίκια των βάσεων προς ΚΔ, ως οι επάρατες συμφωνίες Ζ,Λ. προέβλεπαν και τα οποία μέχρι σήμερα ανέρχονται σε δις. Όλες οι κυβερνήσεις της Κύπρου, το ανέχθηκαν και μέχρι σήμερα παρέχουν και δωρεάν υπηρεσίες στους αποικιοκράτες … ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ 55-59 ή αυτοί; Αυτονόητο το ερώτημα….

Μια προδοσία από τις μύριες των Άγγλων ,αλλά και των συν αυτών ειρηνευτών του ΟΗΕ κατά της Κύπρου το 1974.

Οι “εγγυητές”  Άγγλοι ήταν αυτοί που αφειδώς έδιναν πληροφορίες και οδηγίες μέσω του παγκόσμιας εμβέλεια κατασκoπευτικού τους ραντάρ ECHELON, από τη κορυφή του Τρόοδους στα τουρκικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα, που εκατοντάδες απαγορευμένες εμπρηστικές βόμβες ΝΑΠΑΛΜ, που τους προμήθευσαν οι Αμερικάνοι μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ, σκορπούσαν στις κατοικημένες περιοχές ….Αυτοί παρέμβαλλαν παράσιτα στους παμπάλαιους ασυρμάτους του Β ΠΠ, της Ε.Φ.  με επακόλουθο οι επικοινωνίες μεταξύ ταγμάτων της Ε.Φ. να νεκρώνονται….. Όταν η μοναδική βοήθεια προς την Κύπρο ( Επιχείρηση ΝΙΚΗ -Αποστολή αυτοκτονίας), ήταν σε εξέλιξη , οι Άγγλοι μέσω ECHELON υπέκλεψαν σήματα ότι έρχονται  Ελληνικά ΝΟΡΑΤΛΑΣ  προς βοήθεια της αμυνόμενης ΕΦ, ειδικα στο αεροδρόμιο και ψευδώς αναμετέδωσαν εν είδει ειδήσεων ότι ..σε λίγο ΤΟΥΡΚΙΚΑ μεταγωγικά αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας για την κατάληψη του … Αυτός ήταν και ο λόγος που τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΡΑΤΛΑΣ δέχτηκαν φίλια πυρά αφού θεωρήθηκαν ΤΟΥΡΚΙΚΑ… ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ.

Και οι δόλιοι ειρηνευτές του ΟΗΕ στη Κύπρο υποτελείς των Άγγλων….; Εκτελούσαν χρέη τροχονόμων το 74 και καθοδηγητών στα εκατοντάδες τουρκικά τανκς, για να αποφύγουν τα ναρκοπέδια της ΕΦ και μη υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση, για να βρίσκουν εύκολα τον …δρόμο τους και καταπλακώνουν Κύπριους αμάχους….. και ισοπεδώνουν χωριά ….
ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ( ΣΟΛΩΜΟΣ)
«Ω,παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών».

Ω ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΥΜΝΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΕΣΘΑΙ.
Αυτά τα ολίγα ….
Α. Αντωνάς.
΄΄

ΔΗΜΟΦΙΛΗ