Άφησαν ελεύθερο τον Αλβανό που σακάτεψε τη γυναίκα του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι πάει τελείως λάθος. Για πολλοστή φορά άντρας που κατηγορείται για σοβαρά αδικήματα εναντίον γυναίκας, αφήνεται ελεύθερος από την ελληνική δικαιοσύνη. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Οι πακιστανοί που καταγγέλθηκαν για βιασμό δεκαεπτάχρονης στην Θεσσαλονίκη, οι πακιστανοί που κακοποίησαν ομαδικά γυναίκα σε πάρκινγκ στο Κορωπί, η περίπτωση του ποδοσφαιριστή και τώρα η περίπτωση του αλβανού στην Εύβοια.

Το νέο αυτό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Γαζέπη, με τον 54χρονο να τραυματίζει σοβαρά τη σύζυγό του, χτυπώντας την στο κεφάλι και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eviathema.gr, γείτονες που άκουσαν τις φωνές της, κάλεσαν την αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι, μπαίνοντας στο διαμέρισμα, αντίκρισαν την άτυχη γυναίκα σωριασμένη στο πάτωμα, σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι και περιτρυγισμένη από μια «λίμνη» αίματος. Ο επικεφαλής της ομάδας πέρασε χειροπέδες στον 54χρονο, που δεν πρόλαβε, ευτυχώς, να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Πριν από λίγο όμως όπως έγινε γνωστό, ο Αλβανός αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφού ασκήθηκε δίωξη μόνο για ενδοοικογενειακή βία. Αυτό παρά το γεγονός ότι πήγε να σκοτώσει τη γυναίκα του. Και παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας στην Μεσσηνία, τσιμεντωμένο, η οποία είχε υποστεί 19 φορές κακοποίηση από τον σύντροφό της πριν δολοφονηθεί.

Κάτι πάει τελείως λάθος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ