Η τελευταία ανάρτηση του παλικαριού που πέθανε απο θρόμβωση στο πόδι: είμαι 30 και σε λίγες ημέρες πάω για ψόφο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από 20 ημέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης. Και εδώ και τέσσερις ημέρες είχα ενοχλήσεις με το να έχει γίνει το πόδι μου πέτρα. Για τον λόγο ότι έχουν φράξει όλες οι φλέβες. Και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα στην καρδιά μου. Δηλαδή είμαι 30 και σε λίγες ημέρες πάω για ψόφο. Επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν.

Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος, Κώστας Μαστροβασίλης είχε προαναγγείλει το φρικτό του τελος. Το παλικάρι είχε δώσει μάχη για πολλές ημέρες μετά την θρόμβωση στο πόδι που εξετάζεται αν προήλθε από τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Johnson and Johnson ή οχι καθως οι συγγενείς του με αναρτήσεις τους στο facebook στην σελίδα της εφημερίδας dimokratiki.gr εκφράζουν άλλες απόψεις:

“Καλησπέρα σας, σας ζητάμε να σεβαστείτε το πένθος της οικογένειας. Η νεκροψία δεν έχει γίνει ακόμα οποτε δεν υπάρχουν πληροφορίες για το θάνατο του εκτός του ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή λόγο θρόμβου που είχε στο πόδι. Ο Κώστας είχε προβλήματα με θρομβώσεις πριν από τον εμβολιασμό του. Σας παρακαλώ να κατεβάσετε τις φωτογραφίες που φαίνεται η οικογένεια. Ευχαριστώ”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ