Η στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίντεο που εξασφάλισε και παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι από κάμερα ασφαλείας, η οποία έχει καταγράψει τον γνωστό τράπερ να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και να προσκρούει σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα να βρίσκει τραγικό θάνατο.

https://youtu.be/aHMZ_LU-sRk

Ειδικότερα στο νέο βίντεο φαίνεται ο Mad Clip να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα στην ευθεία όταν ξαφνικά – και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – χάνει τον έλεγχο και το αμάξι αρχίζει να φέρνει στροφές και να βγαίνει εκτός δρόμου. Όπως φαίνεται πίσω ακολουθεί ένα ακόμα αμάξι το οποίο πατάει φρένο.

Το μοιραίο βράδυ ο 34χρονος τράπερ επέστρεφε σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο από γαμήλιο γλέντι στη Βάρκιζα. Στο ύψος της λίμνης Βουλιαγμένης, βρίσκεται πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας Audi. Το φανάρι ανάβει πράσινο, έχει μείνει πίσω αλλά αναπτύσσει ταχύτητα, ξεπερνά το Audi και μπαίνει στην ευθεία που του στοίχισε τη ζωή. Αξιοσημείωτο είναι ότι χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του.

Ο οδηγός του πολυτελούς Audi κατέθεσε στην Τροχαία Ελληνικού και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως δεν είχε καμία σχέση με το τροχαίο. Για την κατάθεσή του ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ