Μετωπική επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στην Κατερίνα Σακελλαρόπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαρύ κατηγορώ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα κατά της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρότι την ψήφισε και το κόμμα του.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πολιτικός αρχηγός ο οποίος έχει στηρίξει προέδρου της Δημοκρατίας, τον κατηγορεί ευθέως για παράβαση του θεσμικού του καθήκοντος. Γιατί αυτό ακριβώς καταλόγισε στην πρόεδρο ο Αλέξης Τσίπρας, στην σημερινή του συνέντευξη στο κανάλι Open και την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου.

Όχι, θα άφηνε ο Αλέξης Τσίπρας αναπάντητη την πολιτική και θεσμική αθλιότητα της Προεδρίας της Δημοκρατίας επί Σακελλαροπούλου για την διαρροή στην υπόθεση Αποστολάκη!  Δηλαδή την διαρροή «δεκανίκι» στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ο Αποστολάκης είχε ειδοποιήσει ότι θα πάει με την σύζυγό του να ορκιστεί, ενώ φυσικά δεν γνώριζε ότι δεν υπήρχε συναίνεση για την υπουργοποίησή του.

Ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε για μια ακόμη φορά την οργή του για τη στάση της κας Σακελλαροπούλου να συμπεριφέρεται ως υπουργός της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη για να βγάλει την «υποχρέωση» της προεδροποίησής της.

Την «έδωσε» κανονικά λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας την κα Σακελλαροπούλου ως «δεκανίκι» του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και να τι είπε στην ερώτηση γιατί αντέδρασε έτσι στην υπουργοποίηση Αποστολάκη. «Που να φανταστώ ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοίνωνε υπουργό χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη συναίνεσή του για την ανακοίνωση του ονόματός του. Δε θα ασχοληθώ με τα κουτσομπολιά και την παραπολιτική. Αυτοί οι οποίοι διαρρέουν πληροφορίες, όπως το Μαξίμου και η Προεδρία ας δώσουν τις απαντήσεις τους».

Πληρωμένη απάντηση.  Και είμαστε ακόμη στην αρχή. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξεχνά τις οβιδιακές μεταμορφώσεις της καςΣακελλαροπούλου για να κάνει τη δουλειά της. Και αυτό δείχνει τι περιμένει την κα Σακελλαροπούλου αν σε περίπτωση κατάρρευσης του Μητσοτάκη -πράγμα σφόδρα πιθανό- τρέχει ξανά πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα «τείνοντας χείρα φιλίας», όπως το έκανε όταν ήταν να γίνει πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και όταν «μαγειρευόταν» η πρότασή της για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Τουλάχιστον ο Μιχάλης Καλογήρου ξέρει πολλά…

Πληροφορίες από το newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ