Δημοτικό σχολείο Ιθάκης: Έπρεπε να παρέμβει ο διευθυντής του πρωθυπουργού για να φτιαχτεί μετά από ενάμιση χρόνο!

Λύση στο σημαντικό πρόβλημα του νησιού της Ιθάκης μετά τις ζημιές της κακοκαιρίας «Ιανός»  δόθηκε επιτέλους μετά από μήνες, αφού έπρεπε να παρέμβει (προς τιμήν του) ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, που άκουσε την έκκληση του Δημάρχου κ. Διονύση Στανίτσα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του δημάρχου, αποκαταστάθηκαν πλήρως οι ζημιές που υπέστη το κτίριο που στεγάζει το Δημοτικό Σχολείο Βαθέως, στην Ιθάκη, έπειτα από το καταστροφικό πέρασμα της θεομηνίας με το όνομα «Ιανός», τον Μάρτιο του 2020. Ακριβώς 18 μήνες μετά!

Ο Δήμαρχος Ιθάκης ευχαρίστησε τόσο την υφυπουργό, όσο και τον Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, ο οποίος σε συνάντηση που είχαν, παρείχε διαβεβαιώσεις πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες στο σχολείο, έτσι ώστε να υποδεχτεί, καταλλήλως, τα παιδιά για την έναρξη του σχολικού έτους.

Πλέον το δημοτικό σχολείο είναι έτοιμο προκειμένου να φιλοξενήσει με ασφάλεια και ευπρέπεια τους μικρούς μαθητές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Στανίτσας στην ανακοίνωση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ