Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης: Δίωξη-βόμβα Γενικού Γραμματέα για απόπειρα βιασμού – Ποιος είναι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, άσκησε την Τετάρτη (8/9) ο Εισαγγελέας Πατρών. Το θέμα είχαν αποκαλύψει το dikastikoreportaz.gr

Αναταράξεις στο ελληνικό μπάσκετ έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας επί σειρά ετών υπαλλήλου της Ε.Ο.Κ. εις βάρος μεγαλοστελέχους της Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού. Η συγκεκριμένη γυναίκα προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα σε επίσημη καταγγελία που αφορά δύο περιστατικά που συνέβησαν το 2014 και το 2018.

Ειδικότερα, πρόκειται για απόπειρα βιασμού που τοποθετείται χρονικά στο 2014 και σεξουαλική παρενόχληση που έγινε το 2018.  Η καταγγελία έγινε στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού ο οποίος με τη σειρά του τη διαβίβασε στην Εισαγγελεία.

Στην καταγγελόμενη απόπειρα βιασμού του 2014 που έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, ο μεγαλοπαράγοντας της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης φέρεται να εισέρχεται στο δωμάτιο της υπαλλήλου, να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχό του, να την κολλάει στον τοίχο και να προσπαθεί να αφαιρέσει το δικό της εσώρουχο, μιλώντας της χυδαία!

Δείτε ποιος είναι 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ