Πέτρος Φιλιππίδης: Έκτακτη εξέλιξη μετά από αίτημα αποφυλάκισης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Την παραμονή του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τριπόλεως αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο που εξέτασε το αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης. Οι δικαστές που εξέτασαν το αίτημα, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και έκριναν ότι ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ηθοποιός, δεν θα επιστρέψει με «βραχιολάκι» στο σπίτι του, αλλ θα παραμείνει προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση, υποστηρίζοντας ότι οι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα. Μάλιστα, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως είχε κρίνει και η ανακρίτρια της υπόθεσης.

Σημειώνεται, ότι οι δικαστές απέρριψαν και τον ισχυρισμό του ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, αλλά και το επιχείρημα πως οι καταγγελουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ