Ύποπτος και για δεύτερο φόνο ο Ρουμάνος της Κυπαρισσίας – Ο Χρυσοχοΐδης τον άφησε να φύγει σαν κύριος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που οι Αρχές σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 39χρονου Ρουμάνου συντρόφου της Μόνικα Γκιους– μετά την πλήρη ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία-, ερευνώνται ταυτόχρονα και οι συνθήκες του αιφνίδιου θανάτου μιας πρώην συντρόφου του φερόμενου ως δράστη στην ίδια περιοχή το 2014!

Η γυναίκα είχε αφήσει ξαφνικά την τελευταία της πνοή και ο θάνατός της είχε αποδοθεί τότε σε παθολογικά αίτια. Πλέον, μετά την εμπλοκή του ονόματος του Ρουμάνου στην υπόθεση με το τσιμεντωμένο πτώμα στην Ανω Πόλη, οι Αρχές έχουν ανασύρει το περιστατικό του 2014 και θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες για να διαπιστωθεί αν πράγματι εκείνη η γυναίκα είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια ή αν είχε βάλει το χέρι του ο καταζητούμενος.

Η σύλληψή του, πάντως, θεωρείται ζήτημα χρόνου καθώς το τοπικό ένταλμα για ανθρωποκτονία που εκδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε βάρος του μετατράπηκε και σε διεθνές και πλέον οι ευρωπαϊκές διωκτικές Αρχές έχουν ενημερωθεί μέσω του διεθνούς δικτύου αστυνομικής συνεργασίας «SIRENE».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος είχε φύγει για την πατρίδα του το διάστημα που συνέπεσε με την εξαφάνιση της 42χρονης συντρόφου του, δηλαδή τον περασμένο Φεβρουάριο. Έκτοτε απέφευγε να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρότι οι ελληνικές Αρχές είχαν επικοινωνήσει μαζί του και του είχαν ζητήσει να παρουσιαστεί για να καταθέσει.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, βρίσκεται στην Ολλανδία, όπου τον εντόπισε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ και η έρευνα της Αστυνομίας, μέσω του ελέγχου των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται εκεί. Ο 39χρονος ήταν υπερβολικά ψύχραιμος έως κυνικός κατά τη συνομιλία του με τη δημοσιογράφο, δηλώνοντας ότι δεν έχει ιδέα για τη σορό που εντοπίστηκε τσιμεντωμένη στο σπίτι όπου συζούσε με τη Μόνικα Γκιους, στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας.

Η σορός ταυτοποιήθηκε και επίσημα, αν και για την Αστυνομία δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ανήκε στη 42χρονη Ρουμάνα μητέρα τριών παιδιών. Το πτώμα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της 1ης.Σεπτεμβρίου, μετά την επίσκεψη του ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου έμενε το ζευγάρι των Ρουμάνων, στην Ανω Πόλη. Εκείνος παρατήρησε πως ένα σημείο του τσιμέντου στην αυλή είχε διαφορετικό χρώμα, σαν να είχε πέσει πρόσφατα άλλο τσιμέντο και κάλεσε την Αστυνομία. Συνεργείο έσπασε το τσιμέντο και βρέθηκε το σκελετοποιημένο πτώμα.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως την ίδια περίοδο ο σύντροφός της είχε προμηθευτεί τσιμέντο από ένα κατάστημα οικοδομικών υλικών της περιοχής, ενώ περίοικοι, συγγενείς και ο πρώην σύζυγος της αδικοχαμένης καθαρίστριας περιέγραψαν την κόλαση που βίωνε στα χέρια του 39χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ