Του τράβηξαν το αυτί; Ο Μητσοτακης ομολογεί οτι το σχολείο ήταν χορηγία της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεφωνική παρέμβαση – έκπληξη έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην χιουμοριστική ραδιοφωνική εκπομπή των Βαγγέλη Βουλάγκα και Νίκου Χαϊδά, στον TRT 95,1 FM.

Οι περισσότεροι λοιπόν στέκονται στην επικοινωνιακή προσέγγιση αυτής της πρωτοβουλίας Μητσοτάκη, την οποία θεωρούν εξαιρετικά επιτυχημένη. Κάποιοι άλλοι αναφέρονται σκωπτικά στο γεγονός ότι ο Μητσοτάκης υποστήριξε ότι δεν έφερε στην περιοχή ήλιο νεοδημοκρατικό, αλλά «μητσοτακικό»! Δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα τις προθέσεις του να μετατρέψει την Νέα Δημοκρατία σε «Μητσοτάκης ΕΕ».

Το «ζουμί» όμως της παρέμβασης ήταν αλλού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγκάστηκε για πρώτη φορά δημόσια να παραδεχτεί ότι οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για την άμεση επιδιόρθωση του σχολείου στο Δαμάσι ήταν «μαϊμού»! Αφού ή σημαντική αυτή δράση δεν ήταν έργο της κυβέρνησης όπως διέδιδαν τόσο καιρό, αλλά έργο της κατασκευαστικής ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και μάλιστα εξ ολοκλήρου!

C503C367 58D5 4A1F 95EF A3B39239F14A

Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα της τηλεφωνικής παρέμβασης του πρωθυπουργού:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κοιτάξτε, το σχολείο είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Θυμάστε ότι είχα αναλάβει μία δέσμευση αμέσως μετά το σεισμό, μιλώντας και με τον Διευθυντή του σχολείου, ότι θα παρέμβουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά, ώστε το σχολείο να είναι έτοιμο με την έναρξη της σχολική χρονιάς. Πράγματι τα καταφέραμε με τη βοήθεια της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η οποία και κάλυψε εξ’ ολοκλήρου τη χορηγία για να κατασκευαστεί το σχολείο. Και είχα την ευκαιρία σήμερα να κάνω αγιασμό στο Δαμάσι, να μιλήσω με τα παιδιά, με τους γονείς και βέβαια να διαπιστώσω ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα στην περιοχή, επειδή άκουσα και τα λέγατε.

Αυτά είπε λοιπόν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τις «κακές γλώσσες» να λένε ότι η παρέμβαση έγινε μετά από την αφόρητη γκρίνια του Γιώργου Γεραπετρίτη. Γεγονός φυσικά που δεν μπορεί να αποδειχτεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ