Τηλεθέαση Ελένη Μενεγάκη – GNTM – Σασμός – Γη της Ελιάς – Game of chefs – Top chef (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεθέαση Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τις επιδόσεις της νέας εκπομπής της πασίγνωστης παρουσιάστριας.Ελένη Μενεγάκη τηλεθέαση: Η Ελληνίδα παρουσιάστρια επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας και όπως ήταν αναμενόμενο, η τηλεθέαση για το κανάλι της… έπεσε πάνω της, στην πρεμιέρα της στο Mega! Ο Νίκος Μουτσινάς είναι η σταθερή αξία του μεσημεριού φτάνοντας και το 24% και θα είναι σίγουρα ο μεγάλος της αντίπαλος.

Χαμηλές πτήσεις για τις κουτάλες…
Στο prime time, δηλαδή με ώρα έναρξης στις 21.00 το βράδυ, είδαμε την Δευτέρα να αναμετριούνται πέντε προγράμματα. Σασμός στον Alpha, GNTM στο Star, Γη της Ελιάς στο Mega, Game of chefs στον ΑNT1 (που έκανε και πρεμιέρα) και Top chef στον ΣΚΑΙ.

Μεγάλος νικητής ο Σασμός που έφτασε το 26,3% , το GNTM που έφτασε το 20,5% ενώ η Γη της ελιάς μετά τις 10.00 το βράδυ (όταν τελείωσε η σειρά του Alpha) έφτασε το 24,2%.

Η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε μέσο όρο 20,3% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι και 25,3%. Στο δυναμικό κοινό πήγε ακόμα καλύτερα με μέσο όρο 23,5%, ενώ σε τέταρτο ανέβηκε μέχρι και στο 31%.

Ελένη Μενεγάκη: Η τηλεθέαση

*Τα τελευταία νέα για το lifestyle.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ελένη 20,3%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ελένη 23,5%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Συγκινημένη στην επιστροφή της

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, στην οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής «Ελένη» υπό τους ήχους του «Μια γλυκιά μελωδία» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή τη στιγμή, πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω! Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε πολύ! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω και πάλι στη ζωή μου. Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας! Νας σας παρουσιάσουμε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει εδώ για εσάς και όλα όσα έχει ετοιμάσει το MEGA το καλό. Σιγά-σιγά αυτό το κανάλι γίνεται αυτό που ήταν πάντα για εσάς. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέσα σ΄αυτό» είπε εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη παρουσιάζοντας στη συνέχεια τους συνεργάτες της.

Κάθε μέρα, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους.

Θα μας κρατάει συντροφιά με την καλύτερη παρέα και τα πιο φρέσκα θέματα. Μα πάνω απ’ όλα με το πιο πλατύ χαμόγελο, αυτό που έκανε το κοινό όλης της χώρας να την αγαπήσει.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό.

Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ