iPhone 13: Πτώση στην μετοχή της Apple μετά την παρουσίαση του νέου τηλεφώνου Πλήρης σειρά νέων γκάτζετ, που δεν ενθουσίασαν όμως το επενδυτικό κοινό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν ενθουσίασε το επενδυτικό κοινό η ευρύτατη παρουσίαση του νέου iPhone 13 της Apple, ούτε όμως και η ευρύτατη σειρά νέων προϊόντων που το συνοδεύει. Από την παρουσίαση των προ των χαρακτηριστικών, η μετοχή της εταιρείας άρχισε να παρουσιάζει πτώση.

6F5F7285 4BB2 40B6 9A0E 16C229744C17

Συγκεκριμένα σε ένα ακόμα φαντασμαγορικό σόου, η Apple παρουσίασε τα νέα της γκάτζετ:

– iPad
– iPad Mini
– Watch Series 7
– iPhone 13
– iPhone 13 Mini
– iPhone 13 Pro
– iPhone 13 Pro Max

Πλήρης γκάμα δηλαδή, που συμπεριλαμβάνει και το νέο iPad και το νέο ρολόι.

Τα κύρια χαρακτηριστικά εκτός από μερικά εντυπωσιακά εφέ, είναι ο ισχυρότερος επεξεργαστής και η μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας.

Οι τιμές για τα νέα μοντέλα και πως διαμορφώνονται οι αντίστοιχες τιμές για τα προηγούμενα που βρίσκονται ήδη στην κυκλοφορία:

445AA56F 91F3 4ABA 8EF1 FF33F3D75154

Η διάθεσή τους στην Αμερική θα ξεκινήσει στις τιμές που βλέπετε, σε δολάρια, από τις 24 Σεπτεμβρίου. Ενώ η πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες θα ανοίξει στις 17.

Μια από τις μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά είναι πως το iPhone 13 ξεκινά να προσφέρεται με χωρητικότητα 128GB, με τα 256GB και 512GB να ακολουθούν.

Μπορεί να γυρίσει κινηματογραφική ταινία μόνο του!

Το βίντεο στο iPhone 13 αποκτά το Cinematic Mode, το οποίο προσφέρει το λεγόμενο rack focus mode. Μια εντυπωσιακή επίδειξη των δυνατοτήτων της κάμερας έγινε με ένα φιλμ μικρής διαρκείας που γυρίστηκε με το cinematic mode των νέων iPhone. Η εναλλαγή από το ένα αντικείμενο στο άλλο γίνεται αυτόματα και το rack focus το πιάνει κατευθείας στο πλάνο. Φυσικά η καταγραφή γίνεται με Dolby Vision HDR.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ