Αυτοί που ούρλιαζαν περί «σκανδάλου Καμμένου», δίνουν τζάμπα λειτουργικούς Patriot στην Σαουδική Αραβία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο πρώτος υπουργός άμυνας τις τελευταίες δεκαετίες που προσπάθησε να δημιουργήσει έσοδα για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επιχειρώντας να πουλήσει άχρηστους πυραύλους, κοντά στην ημερομηνία λήξης, στην Σαουδική Αραβία.

Μιλάμε για ένα άχρηστο πολεμικό υλικό το οποίο εάν έμενε θα επιβάρυνε το Δημόσιο αρκετά εκατομμύρια προκειμένου να καταστραφεί. Και όμως, η διακρατική συμφωνία θα απέφερε 60 εκατομμύρια € στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας! Ήταν η πρώτη φορά που το πολύπαθο υπουργείο θα εισέπραττε αντί να πληρώνει.

Βγήκαν τότε οι πραίτορες του Μητσοτάκη και ούρλιαζαν για «τεράστιο σκάνδαλο»! Διαφωνούσαν με το τίμημα πώλησης των αχρήστων πυραύλων την μία ημέρα, έκαναν λόγο για «προμήθειες» την άλλη ημέρα, κυρίως όμως έκαναν φειγ βολάν σημεία της συμφωνίας η οποία έπρεπε να κρατηθεί μυστική διότι η Σαουδική Αραβία βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση.
Φυσικά και γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν. Έκαναν εθνικό σαμποτάζ. Γιατί αυτοί οι «ειδικοί στις μίζες», γνωρίζουν ότι μίζες παίρνει όποιος πληρώνει και όχι όποιος εισπράττει. Ειδικά όταν εισπράττει για να ξεφορτωθεί υλικό που σε λίγο θα πρέπει να πληρωθεί από το Δημόσιο για να καταστραφεί.

Εντέλει, με την βοήθεια των διεφθαρμένων των ΜΜΕ, η παρέα του Μητσοτάκη τα κατάφερε και τορπίλισε την συμφωνία.

Αυτοί λοιπόν που τότε κατηγορούσαν τον Καμμένο για σκανδαλώδη πώληση των αχρήστων πυραύλων, είναι οι ίδιοι που σήμερα δίνουν τζάμπα στην Σαουδική Αραβία λειτουργική και πολύτιμη για την εθνική μας άμυνα συστοιχία Πάτριοτ!
Αυτοί οι φαρισαίοι που τους φαίνονται λίγα τα 60 εκατομμύρια για άχρηστους πυραύλους, ακρωτηριάζουν την εναέρια άμυνα της Ελλάδας απέναντι στην ασύδοτη Τουρκία, χωρίς να εισπράττουν ούτε 1 €! Αλλά σήμερα, δεν μιλάει κανείς!

Βλέποντας όλα αυτά, θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να γίνει μία ερώτηση προκειμένου να μάθουμε τι έγιναν αυτοί οι πύραυλοι που σκοπεύει να πουλήσει το ΥΠΕΘΑ επί Πάνου Καμμένου στη Σαουδική Αραβία.
Φανταστείτε να μάθουμε ότι εντέλει το ελληνικό Δημόσιο πλήρωσε κάποια εκατομμύρια για να τους καταστρέψει… Θα ήταν ο ορισμός του εθνικού σαμποτάζ και της προδοσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ