Ο Γερμανός πρέσβης υπερασπίζεται την Τουρκία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα Ερνστ Ράιχελ είναι βαθιά στενοχωρημένος από το γεγονός ότι η καγκελάριος Μέρκελ δεν είναι και τόσο δημοφιλής στην πατρίδα μας. Η διπλωματία τον εμποδίζει προφανώς να αντικρίσει την πραγματικότητα!

Η κυρία Μέρκελ, για την ακρίβεια, είναι από τα πλέον μισητά πρόσωπα στην Ελλάδα εξαιτίας των απάνθρωπων πολιτικών που επέβαλε -κάτι που τώρα στα στερνά της αναγνώρισε και η ίδια-, μετατρέποντας ανενδοίαστα τη χώρα σε ένα θλιβερό πειραματόζωο, με μοναδικό στόχο να διασωθούν οι γερμανικές τράπεζες.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Ράιχελ εμφανίζεται δυσαρεστημένος «για κάποια αρνητικά στερεότυπα που υπάρχουν για τη Γερμανία στην ελληνική κοινωνία». Αυτά, την ώρα που το Βερολίνο αρνείται να αναγνωρίσει καν τις γερμανικές θηριωδίες και τις κατοχικές οφειλές, παρά το ζεστό χρήμα που έχει πέσει μέσω αμφιλεγόμενων ιδρυμάτων τα οποία επιχειρούν να παραχαράξουν την Ιστορία.

Τον εντυπωσιάζει μάλιστα το γεγονός, όπως εξομολογείται, ότι «ενώ η καγκελάριος Μέρκελ ανακηρύχθηκε “πρόσωπο της χρονιάς” από το “Time” και είναι πολύ δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο». Από το φτωχό μυαλό του δεν περνάει κανένας σοβαρός λόγος που να δικαιολογεί την αηδία των Ελλήνων για όσα διέπραξε το στυγερό δίδυμο Μέρκελ – Σόιμπλε εις βάρος αυτού του καθημαγμένου λαού και της Ελλάδας, την οποία η χώρα του αντιμετωπίζει σαν «επενδυτικό» Ελντοράντο!

D01C12EA E6DF 4E31 B2EA B5EF22FCA771

Ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα Ερνστ Ράιχελ

Συγχωροχάρτι στην Τουρκία

«Πρόσφατες δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν ένα αξιοσημείωτο αρνητικό αίσθημα και είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πώς άλλες χώρες αντιλαμβάνονται τη Γερμανία» λέει. Ανάμεσα σε παραινέσεις για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού δεν παραλείπει να δώσει συγχωροχάρτι στην Τουρκία, πάγιο κολαούζο της χώρας του, για το Μεταναστευτικό, αθωώνοντας ξεδιάντροπα το εχθρικό καθεστώς του ισλαμοφασίστα Ερντογάν!

«Είναι αλήθεια ότι στα σύνορα του Έβρου υπήρξε μια εργαλειοποίηση των μεταναστών από την Τουρκία» είπε κομψά, σπεύδοντας όμως να προσθέσει ότι «είναι υπεραπλούστευση να πούμε ότι κάθε μελλοντική ροή μεταναστών που έρχεται μέσω της Τουρκίας αποτελεί προσπάθεια εργαλειοποίησης από την Τουρκία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ