Απίστευτο! Χρήστης του Twitter «κάρφωσε» τον πρωθυπουργό στο ξενοδοχείο για την ομπρέλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο σκηνικό στο Twitter με την διάσημη πλέον διαφημιστική ομπρέλα με την οποία προσήλθε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Μητρόπολη, στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η ομπρέλα όπως φαίνεται, προέρχεται από το πολυτελές ξενοδοχείο των Βρυξελλών, Steigenberger Wiltcher’s. Γεγονός που ξεσήκωσε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η αλήθεια είναι ότι όντως είναι ανεπίτρεπτο ένας πρωθυπουργός εμφανίζεται με διαφημιστική ομπρέλα πολυτελούς ξενοδοχείου σε δημόσια εκδήλωση, τέτοιας μάλιστα σημασίας.

Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν. Από το «βούτηξε την ομπρέλα» μέχρι το «μέσα στην χλίδα ο πρωθυπουργός».

Μέχρι που ένας χρήστης του Twitter, είχε την φαεινή ιδέα και κοινοποίησε την φωτογραφία του Μητσοτάκη με την διαφημιστική ομπρέλα, στο ξενοδοχείο!

Το απίστευτο είναι ότι το ξενοδοχείο απάντησε, τρολλάροντας με τη σειρά του τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αυτά βλέπετε είναι τα ευχάριστα σε μία πραγματική δημοκρατία. Διότι εάν το ξενοδοχείο είχε έδρα στην Ελλάδα, μετά από αυτό το tweet θα είχε πλακώσει ο Πιτσιλής με κλιμάκιο του για να του ρίξει πρόστιμα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Δείτε το ξεκαρδιστικό διάλογο:

CE85BDB1 2A78 479F 8DD2 47698EC9557D

Απίστευτη στιχομυθία στο Twitter για την ομπρέλα του πρωθυπουργού
«Σας λείπει καμιά ομπρέλα;» Ρώτησε ο χρήστης του Twitter επισυνάπτοντας την φωτογραφία του πρωθυπουργού.

«Αχ και την ψάχναμε την συγκεκριμένη!» Ήταν η απίστευτη απάντηση από τον διαχειριστή του λογαριασμού του ξενοδοχείου στο Twitter…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ