Βόμβα από τον Ιβάν Σαββίδη: Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεδιάσκεψη – έκπληξη με τους δημοσιογράφους του Open είχε ο ιδιοκτήτης του καναλιού Ιβάν Σαββίδης. Οι τοποθετήσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και έδωσε απαντήσεις σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με την δήθεν πρόθεσή του να πουλήσει το κανάλι και την ομάδα. Ήταν όμως καταπέλτης, όταν αναφέρθηκε στα υποτιθέμενα προβλήματα υγείας που κάποιοι διαδίδουν ότι έχει.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ξεκαθάρισε 3 θέματα:

Πρώτον, το Open δεν πωλείται. Ο ίδιος δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή κάτι τέτοιο και, βέβαια, δεν έκανε ποτέ τέτοια διαπραγμάτευση. Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, είπε.
Δεύτερον, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Τα σενάρια κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους», είπε χαμογελώντας.
Εξήγησε, πάντως, τον λόγο για τον οποίο δεν έχει δημόσιες εμφανίσεις την περίοδο της πανδημίας. «Εχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα».
Αναφερόμενος, στον ΠΑΟΚ είπε ότι η ομάδα είναι η ψυχή του και δεν θα την πουλήσει ποτέ. «Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται και άλλες επικοινωνίες του κ. Σαββίδη με τους εργαζόμενους του σταθμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ