Οδηγοί αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης σταματούσαν ξαφνικά για να δουν ένα ασυνήθιστο θέαμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάρτυρες ενός ασυνήθιστου θεάματος έγιναν διερχόμενοι οδηγοί σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης καθως ένα ζευγάρι, πιθανώς Ουκρανών έκανε ακατανομαστες πράξεις στο καπό του αυτοκινήτου του.

Μάλιστα σύμφωνα με το cretalive.gr ενα ασυγκράτητο ζευγάρι Ουκρανών “πιάστηκε” εν δράσει… χθες στις 21.00 μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, στην οδό Λόρδου Βύρωνα, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί με τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, έσπευσαν και διέκοψαν τον 36χρονο Ουκρανό και τη σύντροφό του, προκαλώντας απογοήτευση στους περαστικούς που απολάμβαναν το θέαμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε σε κεντρικότατο σημείο, σε κάθετο δρόμο της 25ης Αυγούστου. Κατά τις ίδιες κάποιες πληροφορίες ερωτική πράξη έγινε σε κοινή θεά πάνω στο καπό του αυτοκινήτου και οι περαστικοί ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν τις αρχές που έσπευσαν και εντόπισαν το ζευγάρι μέσα στο όχημα, με το ζευγάρι να ισχυρίζεται ότι παρεξηγήθηκαν οι κινήσεις του. Μάλιστα η γυναίκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι απλώς άλλαζε ρούχα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ