Νεκρός σε τροχαίο ο διευθυντής παθολογικής κλινικής σε γνωστό νοσοκομείο – Έκανε προσπεράσεις και παρεσυρε μηχανάκι με δυο νέους που σκοτώθηκαν ακαριαία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία την Παρασκευή στην Εύβοια, όταν ένα λευκό αυτοκίνητο Mercedes με οδηγό έναν 68χρονο, Διευθυντή Παθολογική σε Νοσοκομείο της Αθήνας,  άρχισε να κάνει προσπεράσεις σε οχήματα που βρίσκονταν μπροστά του.

Όπως καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες λίγα δευτερόλεπτα πριν συμβεί η μοιραία σύγκρουση, χτύπησε ακόμη δύο και κατέληξε να παρασύρει το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ο 19χρονος Βαγγέλης Μανιφάβας από τα Ψαχνά και ο 17χρονος Σταύρος Στουπής από την Νέα Αρτάκη, καθώς πέρασε την διπλή διαχωριστική γραμμή και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τους δύο νεαρούς, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από αρκετές τούμπες που έκανε το όχημα.

Ο 19χρονος ήταν γιος αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στο Α.Τ Διρφύων Μεσσαπίων. Πατριός του 17χρονου από την Νέα Αρτάκη είναι επίσης αστυνομικός που υπηρετεί στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ίδια ημέρα είχε τα γενέθλιά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ