Βάρκιζα: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες που ξέχασαν 2χρονο κοριτσάκι σε σχολικό λεωφορείο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα, όταν ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του, χωρίς να αντιληφθεί ότι μέσα στο σχολικό είχε παραμείνει ένα παιδάκι.

Μαλιστα στον παιδικό σταθμό κανείς δεν κατάλαβε ότι έλειπε το παιδί με συνέπεια να μην το αναζητήσει.

Το επόμενο δρομολόγιο ήταν έπειτα από αρκετές ώρες για να παραλάβει τα παιδιά και να τα επιστρέψει στους γονείς τους, με συνέπεια το παιδί να μείνει εγκλωβισμένο για πολλές ώρες σε υψηλές θερμοκρασίες εντός του λεωφορείου και μόλις ξύπνησε, άρχισε να κλαίει και κάποια στιγμή περαστικός από το σημείο το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία.

Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ με τους γονείς του να ειδοποιούνται άμεσα, να υποβάλλουν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και πλέον η υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον οδηγό του σχολικού, στη συνοδό, στην παιδαγωγό, στην ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού, αλλά και στη διευθύντρια έπειτα από μήνυση για έκθεση ανηλίκου που κατέθεσαν οι γονείς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, που διέταξε περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση, ώστε να συμπληρωθεί με επιπλέον υλικό η δικογραφία και ταυτόχρονα έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, μέχρι τότε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ