Τα τουρκικά πολεμικά πολιορκούν ακόμα και τώρα την Κρήτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμεση καταδίωξη και βύθιση εάν δεν συμμορφωθούν και δεν αποχωρήσουν, είναι η μόνη αντιμετώπιση που πρέπει για ένα κυρίαρχο κράτος.

Όπως βλέπουμε, το τουρκικό πολεμικό πλοίο, η τουρκική φρεγάτα, συνεχίζει να πολιορκεί τις ακτές της Κρήτης, απαγορεύοντας στο ερευνητικό που επιχειρεί για λογαριασμό της Ελλάδας, να συνεχίσει την χαρτογράφηση του βυθού προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες για τον αγωγό east Med. Έναν αγωγό εξαιρετικής εθνικής και γεωπολιτικής σημασίας για την Ελλάδα, στον οποίο η χώρα μας είχε καταγράψει την μεγαλύτερη εθνική επιτυχία των τελευταίων δεκαετιών.

Τώρα η Τουρκία προσπαθεί με τα όπλα να ακυρώσει αυτή την εξέλιξη. Ακολούθως, η Τουρκία προβαίνει στην χειρότερη πρόκληση κατά της Ελλάδας από το 1974. Ποτέ μετά την απελευθέρωση για την ακρίβεια, οι ακτές της Κρήτης δεν είχαν πολιορκηθεί. Έχουμε μία πρόκληση πολέμου όπου τουρκικό πολεμικό σκάφος παρενοχλεί ερευνητικό. Και ουδείς ασχολείται!

Όταν ο άλλος σε πυροβολεί, εσύ δεν απαντάς με διαβήματα, απαντάς με τα όπλα, όπως ακριβώς ορίζει το διεθνές δίκαιο. Η κυβέρνηση όμως του Μητσοτάκη και του ανεκδιήγητου και επικίνδυνου Γεραπετρίτη, Συνεχίζει να εκχωρεί εθνικό έδαφος στην Τουρκία. Διότι περί αυτού πρόκειται.

Και η δήλωση του Γιώργου Γεραπετρίτη περί 6 ναυτικών μιλίων που άνοιξε την κερκόπορτα στην Τουρκία, δεν θα κριθεί μόνο από την ιστορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ