Ημέρες Πινοσέτ: Έστειλαν στο νοσοκομείο πολίτες στην Τήνο για τις γερμανικές ανεμογεννήτριες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πραγματική εκτροπή του πολιτεύματος καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Τήνου, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα από αστυνομικές δυνάμεις που είχαν μεταφερθεί στο νησί, προκειμένου να επιτρέψουν την διέλευση φορτηγών με εξαρτήματα ανεμογεννητριών.

Το κράτος έδειξε τα δόντια του από την Δευτέρα, όπου σύμφωνα με αναρτήσεις κατοίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία είχε αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο που ανεβαίνει προς το αιολικό στα Πράσσα, χωρίς κάποια απαγόρευση κυκλοφορίας.
Με ποια αιτιολογία; “Για την ασφάλειά σας, εκτελούμε εντολές”.

Σύντομα όμως ήρθε και η απαγόρευση κυκλοφορίας! Που φυσικά παραπέμπει σε άλλες εποχές…

0214B4E7 75F5 4E45 B5E4 50CD5A62D6FB

Η απαγόρευση κυκλοφορίας

Παράλληλα στο νησί έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι κάτοικοι είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση στην προβλήτα της Έλλης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την σκανδαλώδη εγκατάσταση των γερμανικών ανεμογεννητριών που καταστρέφει το μοναδικό τοπίο του νησιού.

E4BE9C3B B376 4F2B B495 7A23EB95BE6E

Ακολούθησε ανελέητος ξυλοδαρμός των πολιτών, με αρκετούς να τραυματίζονται. Έπειτα από την επίθεση ακολούθησαν απειλές κατα του κόσμου που παρέμενε στο σημείο ενω πρωην Δήμαρχος του νησιού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας. Ένας δεύτερος τραυματίας περίμενε να επανέλθει το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο. Διότι στο νησί υπήρχαν πολλά περιπολικά, πολλοί γερανοί και μπουλντόζες, αλλά μόλις ένα ασθενοφόρο!

Μιλάμε για την απόλυτη βαρβαρότητα προς όφελος των γερμανικών βιομηχανιών. Οι εικόνες και οι καταγγελίες των κατοίκων προκαλούν αποτροπιασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ