Νεο συμβάν με σχολικό λεωφορείο: Έβαλαν πρωτάκια σε λάθος σχολικό και οι γονείς νόμιζαν ότι τα απήγαγαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι γονείς από το χωριό Τσούκα, στη Φθιωτιδα, έβαλαν το πρωί τα δύο κοριτσάκια (πρωτάκια στο δημοτικό) στο σχολικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έφυγαν για το σχολείο στη Μακρακώμη. Το μεσημέρι όμως που περίμεναν να επιστρέψουν τα παιδιά το λεωφορείο έφτασε χωρίς να ειναι μεσα τα παιδιά. Ο οδηγός δεν έδινε καποια εξήγηση και το τηλέφωνο του σχολείου δεν απαντούσε.

Οι γονείς, πήραν τα αυτοκίνητά τους και πήγαν στο σχολείο με την ελπίδα ότι τα παιδιά θα έχουν ξεχαστεί μέσα σε καποια αίθουσα οπου βρήκαν μόνο την καθαρίστρια που δνε ήξερε τίποτα. Στη συνέχεια βρήκαν τη σχολική τροχονόμο η οποία είπε ότι θυμάται τα κοριτσάκια το πρωί όταν πήγαν σχολείο, αλλά δεν τα είδε να φεύγουν. Οι γονείς σε κατάσταση σοκ ενημέρωσαν το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα που κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με γονείς και συγγενείς άρχισαν να αναζητούν τις μικρές μαθήτριες σε όλη την Μακρακώμη.

Τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τα δυο κοριτσάκια στο σχολικό λεωφορείο που είχε φτάσει ορεινό χωριό Τυμρφηστός, το οποίο ειναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από το δρομολόγιο προς Τσούκα, που ήταν ο προορισμός τους.

Τα παιδιά είχαν τρομάξει και δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στον οδηγό σε ποιο χωριό μένουν και έτσι ο οδηγός είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής για το σχολείο στη Μακρακώμη με τα δυο κοριτσάκια που είχαν ξεμείνει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Ο Διευθυντής του σχολείου δεν μπορεσε να δώσει καποια πειστική απάντηση για αυτό που συνέβη, ωστόσο οι γονεις δεν θέλησαν να δώσουν νομική συνέχεια στο θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ