Μυτιληνη: Πιτ μπουλ δάγκωσε 6χρονο παιδάκι στην κοιλιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σκυλί ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε σε ένα 6χρονο παιδάκι δαγκώνοντάς το στην κοιλιά. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν τρομακτικές, με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί να ανοίξει τα σαγόνια του σκύλου που είχε δαγκώσει το παιδί, με τη μητέρα να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και τους περαστικούς να παρακολουθούν τρομοκρατημένοι.

Όταν τελικά το παιδί απελευθερώθηκε από τα σαγόνια του πιτ μπουλ, η μητέρα το οδήγησε σε ένα κατάστημα που βρισκόταν δίπλα, προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να καλέσουν ασθενοφόρο. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με (ευτυχώς) επιφανειακά τραύματα.

Ωστόσο, ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του σκύλου, βρήκε ευκαιρία πάνω στην ταραχή να εξαφανιστεί με στόχο να γλιτώσει την σύλληψη. Η μητέρα του παιδιού κατευθύνθηκε στο Α.Τ. της περιοχής και υπέβαλλε μήνυση κατ’ αγνώστου.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τράπεζα, με αποτέλεσμα να καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα και έχει ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για έναν 24χρονο ο οποίος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ