Λυγισε η Πηγη Δεβετζη στην φιλόξενη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μιλωντας για την απόπειρα βιασμού της απο αθλητικό παραγοντα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιρετική η Κατερίνα Καινούργιου, έκανε την Πηγη Δεβετζη να εξομολογηθεί, κρατώντας ψηλα το κεφάλι, όσα πέρασε στα χέρια του αθλητικού παραγοντα.

Για άλλη μια φορά η Κατερίνα Καινούργιου γκρεμίζει τον μύθο της ανέμελης και ελαφρόμυαλος  ξανθιάς παρουσιαστριας και αναδυκνυεται σε μια εξαιρετική δημοσιογραφική παρουσία καθως κατάφερε να χειριστεί την κουβέντα-εξομολογηση με την Πηγη Δεβετζη με τον καλύτερο τροπο, κρατώντας ψηλα την ποιότητα της συζήτησης και κυρίως χωρίς να εκμεταλευεται το δραμα της αθλήτριας.

Σε μια τηλεοπτική αρένα που διψά για αίμα κατάφερε να προστατέψει την καλεσμένη της απο υπερβολές και την καθοδήγησε να ανοίξει την ψυχή της, μιλωντας για όσα έζησε στα χέρια του παραγοντα, παρέχοντας της το αίσθημα της ασφαλείας και της στήριξης, οτι μιλάει σε ένα άνθρωπο που ενδιαφέρεται να ακούσει πραγματικά  την ιστορία και οχι για να πουλήσει την ιστορία της.

Ουτε για μια στιγμή δεν έφερε την καλεσμένη της σε δύσκολη θέση, ούτε την έκανε  να νιώσει άβολα με τις ερωτήσεις της. Το αντθετο, μεσα απο μια ζέστη και φιλική προσέγγιση, την βοήθησε να πει όσα πραγματικά ηθελε χωρίς πίεση και υπερβολές.

Αναλυτικά όλη η συζήτηση και οι αποκαλύψεις της Πηγής Δεβετζη ΕΔΩ: «Κατέβασε το παντελόνι του και…. » Συγκλονιστική Πηγή Δεβετζή αποκάλυψε σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα (Βίντεο)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ