TolisLovedMaria: Μία αληθινή ιστορία αγάπης που κρατούν ζωντανή οι χρήστες του twitter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία ιδιαίτερη ιστορία αγάπης που συγκλόνισε τους χρήστες του Twitter πριν 9 χρόνια και κάνουν οτι για να την κρατήσουν ζωντανή.

Ήταν 23 Σεπτεμβρίου 2012, όταν ο Τόλης, γνωστός στο twitter με το όνομα @moloch82 έφυγε από τη ζωή.

Ο Τόλης (Αποστόλης) Γκανάς έπασχε από καρκίνο. Νιώθοντας το τέλος να πλησιάζει και την ασθένειά του να τον αποδυναμώνει, το μόνο που είχε ως τελευταία του επιθυμία ήταν να διαδώσει τον έρωτά του για τη Μαρία.

Ερωτευμένοι από τα σχολικά τους χρόνια, η Μαρία βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό του. Εκείνος μέσω του μπλογκ του, docamiok.blogspot.gr, αλλά και από την προσωπική του σελίδα στο twitter, αναρτούσε τις σκέψεις του, φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο και τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ ενθάρρυνε κι άλλους πάσχοντες, αυτοσαρκαζόταν με τη δική του περιπέτεια υγείας και σε κάθε ευκαιρία έγραφε για την αγαπημένη του Μαρία.

Το hashtag #TolislovedMaria είναι μια επιθυμία του ίδιου, για να τιμήσει τη σύντροφο της ζωής του, που στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή.

https://twitter.com/princestouchef/status/1440899565637545987?s=21

Οι χρήστες του twitter λοιπόν, κάθε χρόνο στις 23 Σεπτεμβρίου, φροντίζουν να είναι στα trend του μέσου κοινωνικής δικτύωσης το #TolisLovedMaria, ώστε να μένει ζωντανή η μνήμη του Αποστόλη Γκανά και να κρατούν ζωντανή την συγκλονιστική ιστορία αγάπης του με την Μαρία.

Σήμερα, εννιά χρόνια μετά τον θάνατό του, οι χρήστες του Twitter διαδίδουν για ακόμη μία φορά τον έρωτά του για τη Μαρία, που στάθηκε δίπλα του σε όλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ