Ξεφόρτωναν μετοχές της Δ.Ε.Η. μαζικά πριν την ανακοίνωση της ΑΜΚ! Εσωτερική πληροφόρηση;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αποκαλύψεις ότι από τις 13 Σεπτεμβρίου κάποιοι που προφανώς γνώριζαν, ξεφόρτωναν μαζικά μετοχές της Δ.Ε.Η., πρέπει να προκαλέσει οπωσδήποτε την παρέμβαση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς.
Ο Γιώργος Αναβαλόγλου, παραθέτει σχετικό γράφημα από το Μπλούμπεργκ, που δείχνει ξεκάθαρα το ξεπούλημα ακόμα και λίγο πριν την ανακοίνωση της εταιρείας.

CDFC754F CE52 4E13 843C D66A42B7443E
Η ανάρτηση Αναβαλόγλου στο Twitter

Εννοείται ότι η ευθύνη προσωπικά του πρωθυπουργού είναι τεράστια, διότι γνώριζε ξεκάθαρα για αυτή την εξέλιξη, δεν έκανε όμως καμία αναφορά τόσο στην ομιλία του όσο και στην συνέντευξη τύπου στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης! Γεγονός που από μόνο του, αποτελεί σκάνδαλο. Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να μην γνωρίζει αυτή την εξέλιξη, το γεγονός ότι την απέκρυψε επιτρέποντας σε κάποιους που γνώριζαν να ξεφορτώσουν, είναι άκρως επιλήψιμο.

Γράφει συγκεκριμένα ο Γιώργος Αναβαλόγλου στο Twitter, παραθέτοντας το ανωτέρο γράφημα: Το παρακάτω γράφημα παρουσιάζει την πορεία της μετοχής και τα νέα που βγαίνουν την εκάστοτε χρονική στιγμή. Κάποιοι ξεκίνησαν τις πωλήσεις στις 16:00 και τα νέα για την ΑΜΚ της ΔΕΗ βγήκαν στις 18:47.
Υπάρχει θέμα εσωτερικής πληροφόρησης κα @VLazarakou που πρέπει να ερευνήσετε;

Με έτερο χρήστη του Twitter, να παρεμβαίνει και να παρουσιάζει με γράφημα ότι το ξεφόρτωμα των μετοχών είχε αρχίσει από τις 13 Σεπτεμβρίου! Μία μόλις ημέρα μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη!

11342F8B A8AE 407C 8B06 A32A9EA27367

Σε αυτό το σημείο, να θυμηθούμε και την σκανδαλώδη αύξηση μισθών για τα golden boys της Δ.Ε.Η., την οποία η διοίκηση της εταιρείας αρνήθηκε να ανακοίνωση με λεπτομέρειες. Παρά το ότι ζητήθηκε ακόμα και από το κοινοβούλιο. Αυτή η αύξηση μισθών, έγινε πριν το παιχνίδι αυτό στο οποίο φυσικά πρωταγωνιστούν τα ίδια golden boys.

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ