15 μήνες φυλακή στον αρνητή πατέρα που ζήτησε 2,7 εκατομμύρια ευρω από διευθύντρια σχολείου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα του έκοψαν και πρόστιμο 300 ευρώ, επειδή ηταν στο δικαστήριο χωρίς μάσκα!

Σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε ερήμην το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον 37χρονο πατέρα – αρνητή από τη Θέρμη,για το θερμό επεισόδιο στο 2ο δημοτικό σχολείο της περιοχής, καθώς δεν είχε προσκομίσει το self test του παιδιού του στο σχολείο, αλλά απαίτησε, κατόπιν, 2.700.000 ευρώ από τη διευθύντριά του!

Ο ίδιος αρνήθηκε να καθίσει στο εδώλιο και, απευθυνόμενος στην έδρα του δικαστηρίου, είπε πως δεν έχουν το δικαίωμα να τον δικάσουν. «Δεν θα παραστώ. Ήρθα μόνο να σας ενημερώσω ότι δεν είναι αρμόδιο το δικαστήριο σας να με δικάσει. Αν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση θα ενεργοποιήσω τη σύμβαση που δεν αναγνωρίζει τις εξουσίες, με όλες τις συνέπειες», είπε.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του σχολείου, η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας, περιγράφοντας τα γεγονότα της περασμένης Δευτέρας, είπε ότι ο 37χρονος συνόδευσε το παιδί του στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα, ούτε εκείνος ούτε το παιδί, κατά παράβαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. «Παρέμεινε εντός του σχολείου γύρω στα τρία τέταρτα. Διαταράχθηκε το κλίμα. Απειλούσε με αυτόφωρο τους εκπαιδευτικούς. Φώναζε ότι είμαστε παράνομοι. Με έσπρωξε στις σκάλες», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ