Ρεσιτάλ αθλιότητας από δημοσιογράφους στην Κύπρο – στοχοποιούν γέροντα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία εξοργιστική υπόθεση διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο. Την Κύπρο, που καταστράφηκε από τον Βγενόπουλο και τους συνεργούς του, οι οποίοι όμως παραμένουν ελεύθεροι και ατιμώρητοι. Ο Βγενόπουλος φυσικά «συγχωρέθηκε».

Την Κύπρο που καταστράφηκε από το κούρεμα καταθέσεων, που αποτελούσε την μεγαλύτερη κλοπή στην ευρωπαϊκή ιστορία, μετά το χρηματιστήριο στην Ελλάδα.

Και όμως, από όλα αυτά τα καθάρματα που προξένησαν τεράστια καταστροφή στην Κύπρο, καταστροφή που ισοδυναμεί με εθνική απειλή, καθώς μια πτωχευμένη Κύπρος είναι έρμαιο στα χέρια της Τουρκίας, ουδείς στοχοποιήθηκε.

Σε αντίθεση με τον παππού, που έκλεψε φούρνο. Του οποίου την φωτογραφία έδωσαν στην δημοσιότητα άθλοι και ελεεινοί δημοσιογράφοι, ενώ είναι προφανές ότι ο άνθρωπος κυριολεκτικά δεν είχε να φάει. Φυσικά, με ποιους θα τα έβαζαν αυτά τα ασπόνδυλα; Με τα λαμόγια τους τραπεζίτες; Με τους πολιτικούς; Όχι. Βρήκαν τον γέροντα που έκλεψε επειδή πεινούσε, για να τον στοχοποιήσουν. Ντροπή σας!

Δείτε τα δημοσιεύματα του αίσχους. Εννοείται ότι κρύψαμε το πρόσωπο του ανθρώπου. Στις φωτογραφίες όμως εμφανίζεται κανονικά.

FE939E97 3EB7 41A4 A8FD F2A361B35641
Στιγμιότυπα από τα άθλια δημοσιεύματα που στοχοποιούν γέροντα επειδή δεν είχε να φάει

94BB0BF3 14DF 4DE7 AB67 4BF8CC4BB1D3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ