Ο φονιάς της 31χρονης Δώρας στη Ρόδο σχεδίαζε απο καιρο το φονικό και προετοίμαζε και το άλλοθι του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία της άτυχης Ντόρας στη Ρόδο καθως αποδεικνύεται πως ο φονιας της σχεδίαζε καιρό τωρα πάω να την σκοτώσει και έψαχνε τρόπο να εξασφαλίσει ατράνταχτο άλλοθι που θα τον τοποθετούσε κάπου μακριά την ώρα του φονικού

Οπως κατήγγειλε παλιός γνωστός του φονιά, με τον Κώστα γνωρίζονταν από παιδιά, αλλά είχαν να μιλήσουν σχεδόν μία 20ετία. Παρʼ όλʼ αυτά, απευθύνθηκε σε εκείνον για να τον βοηθήσει στο σχέδιό του. Συγκεκριμένα, ο Κώστας τού τηλεφώνησε και του ζήτησε να παραποιήσει το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας που είχε βάλει στο σπίτι του.

Οπως είπε, ήθελε να αλλάξει την ημερομηνία στο καταγραφικό, γυρνώντας τη δύο ημέρες πίσω, δηλαδή στο μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν έστησε το καρτέρι θανάτου στην άμοιρη 31χρονη. Αυτό που σκόπευε να πετύχει ήταν οι κάμερες να δείχνουν ότι τη στιγμή της δολοφονίας βρισκόταν στο σπίτι του!

Ο καταγγέλλων εξήγησε σε τηλεοπτικό κανάλι πως όσα άκουσε του προξένησαν περιέργεια, γιατί δεν ήξερε για ποιον λόγο ο παλιός του γνώριμος του ζητούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η δικαιολογία που προέβαλε ο 40χρονος ήταν πως τάχα είχε κάποια προβλήματα με την πρώην σύζυγό του και ήθελε να φαίνεται ότι βρισκόταν στο σπίτι του. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να του αναφέρει και τη σχέση του με τη Δώρα, λέγοντάς του ότι είναι πολύ σοβαρή κοπέλα. Ομως, ο μετέπειτα δολοφόνος και αυτόχειρας του τηλεφώνησε ξανά και του είπε ότι τελικά δεν τον ενδιέφερε το θέμα της κάμερας και πως δεν θα χρειαζόταν τη βοήθειά του. «Δεν είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει. Χθες έμαθα για το έγκλημα και την αυτοκτονία κι έπεσα από τα σύννεφα» είπε ο παιδικός φίλος του 40χρονου που αιματοκύλησε τη Ρόδο.

Ολα όσα είπε ο συγκεκριμένος άνδρας δείχνουν ότι αρχικά ο Κώστας Μ. δεν είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του, μην μπορώντας να ζήσει χωρίς την αγαπημένη του, όπως έγραφε στο σημείωμα που άφησε, αλλά το αρχικό του σχέδιο ήταν να αφαιρέσει τη ζωή της εκπαιδευτικού και να τη… σκαπουλάρει! Αγνωστο γιατί, όμως, το ματαίωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ