Συγκλονιζει η μητερα της 31χρονης Δώρας που δολοφονηθηκε στη Ρόδο: Παρασκευή το γέννησα, Παρασκευή το έθαψα το παιδί μου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είδατε τι παιδί έχω; Είδατε τι παιδί έχω χάσει; Είδατε τι άγγελο, τι μυαλό! Τι προσωπικότητα είχα! Πετούσα με αυτό το παιδί.

Όταν πήρε είδηση ότι αυτός έσβησε τις φωτογραφίες και αυτά εκεί λέει το παιδί ‘εδώ πρόκειται για ένα ψυχασθενή. Έχεις θέμα. Δεν θέλει να υπάρχει παρελθόν πριν από εμένα. Να έχω παρελθόν’. Κατάλαβε το παιδί και είπε’ φτάνει πια’.

https://www.youtube.com/watch?v=7pgvbT9WW9s

Όταν είχε χωρίσει και έλεγε αυτά που έκανε, πως λειτουργούσε αυτός ο άνθρωπος, τι έλεγε, πως έπραττε και τα έλεγε σε κάποιους ανθρώπους και έλεγαν ‘Ντόρα τη γλίτωσες. Ξέρεις που μπορεί να, αν σε βρίσκανε με αυτόν τον άνθρωπο’. Το παιδί απλά είπε ‘τελειώσαμε, εγώ δεν συνεχίζω μαζί σου. Φεύγω, φεύγω’. Κι έφυγε.

Έκανε παράπονα το παιδί μου στην αδελφή του κάποια στιγμή, βγαίνει από το δωμάτιο και λέει «τι έκανες; Τι κάνεις; Η Ντόρα θέλει τον χώρο της, θέλει την ελευθερία της, θέλει να κοιμηθεί όποτε θέλει να κοιμηθεί, να ξυπνήσει όποτε θέλει να ξυπνήσει, να βγει όποτε θέλει. Το θέμα είναι ότι το παιδί έφυγε αμέσως. Δηλαδή είδε αυτά τα πράγματα και αμέσως λέει «φεύγω». Η Ντόρα ήταν 31..τα 32 είναι 17 Νοεμβρίου έχει γενέθλια το παιδί μου. Παρασκευή το γέννησα, Παρασκευή το έθαψα.. έτσι απλά…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ