Θεσσαλονίκη – ΕΠΑΛ Σταυρούπολη : Νέα επεισόδια! Επίθεση ακροδεξιών κουκουλοφόρων μέσα από το σχολείο με μολότοφ (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη – ΕΠΑΛ Σταυρούπολη :Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για δεύτερη ημέρα ο χώρος έξω από τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, Ομάδα κουκουλοφόρων με ορμητήριο το σχολείο εκτόξευσε μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες προς την πλευρά των συγκεντρωμένων φοιτητών, με την Ελληνική Αστυνομία να προχωρά σε χρήση χημικών. Ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη μπουκαλιών, ενώ, αυτή την ώρα, έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Μετά τα επεισόδια ακολούθησε ένταση μεταξύ φοιτητών και της Ελληνικής Αστυνομίας. Νωρίτερα δεκάδες κουκουλοφόροι είχαν προσεγγίσει τους φοιτητές έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί οι καθηγητές του ΕΠΑΛ έλεγχαν στην είσοδο του σχολείου αν είναι μαθητές όσοι εισέρχονταν και παραμένει αδιευκρίνιστο αν τα άτομα που χρησιμοποίησαν το σχολείο ως ορμητήριο για την επίθεση ήταν μαθητές που βγήκαν από τις τάξεις ή εξωσχολικοί που βρήκαν τρόπο να μπουν μέσα στην αυλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ