Τα τσαρούχια των Ευζώνων ενοχλούν την Κ. Σακελλαροπούλου και έδωσε εντολή να…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκάλυψη της εφημερίδας Εστία, εάν ήμασταν κάποιο σοβαρό κράτος, θα είχε προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε πολιτικό και πολιτειακό επίπεδο.

Με ένα συγκλονιστικό πραγματικά αφιέρωμα, η ιστορική εφημερίδα αποκαλύπτει την συμπεριφορά της προέδρου που αποτελεί πλέον όνειδος της Δημοκρατίας. Δεν είναι μόνο ότι η πρόεδρος με τον σύντροφό της έχουν μετατρέψει το προεδρικό σε τόπο κατοικίας. Γεγονός που δεν έκαναν οι προκάτοχοί της, από σεβασμό στον ελληνικό λαό. Δεν είναι μόνο ότι επειδή η Πρόεδρος και ο σύντροφός της κοιμούνται στο προεδρικό, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, έχουν δώσει εντολή να μη χτυπούν οι εύζωνες τα τσαρούχια τους, για να μην ενοχλείτε το προεδρικό ζεύγος την ώρα του ύπνου!

Δεν γνωρίζουν βλέπετε οι διορισμένοι προύχοντες τι ακριβώς συμβολίζει το χτύπημα του τσαρουχιού στο συγκεκριμένο μονοπάτι που κάνει την Γη να σείεται… Θα αναφερθούμε σε αυτό σε επόμενο άρθρο.

Είναι ότι χρησιμοποιεί ακόμα και στρατιωτικό κτηνίατρο για την γάτα της, για να μην πληρώνει κτηνίατρο από την τσέπη της!

Ντροπή για την Ελλάδα.

69B7488F 549F 478D 95DB B533EFDF8613
Η αποκάλυψη της εφημερίδας Εστία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ