Άγριες Μέλισσες: Λύγισαν το twitter με την ομαδική εκτέλεση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απο τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Ant1 το οποιο μεσα απο την μυθοπλασία αποκαλύπτει πτυχές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας με τροπο που κανεις δεν τόλμησε να το κανει ως τωρα.

Στη σειρά είδαμε ταξίαρχο του ελληνικού στρατου να αναθέτει την δολοφονία αντιφρονούντων σε παρακρατικούς συνεργάτες του χουντικού καθεστώτος και μάλιστα είδαμε να ολοκληρώνεται η αποστολή τους με την εν ψυχρω εκτέλεση των συλληφθέντων.

Η σκηνή οχι απλώς συγκίνησε και προκάλεσε ανατριχίλα στους τηλεθεατές αλλα πρόβαλε και μια ακόμη σκληρότερη εικόνα για το καθεστώς της 21ης Απριλίου, το οποιο υπηρέτησε με πάθος ο πατέρας σημερινού υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτακη ενώ άλλος υπουργος της σημερινής κυβέρνησης υπήρξε αρχηγος της νεολαίας του μετέπειτα κόμματος των νοσταλγών της χούντας τη δεκαετία του 1980.

https://twitter.com/kwtsosstamiris/status/1443692115704401920?s=21

Και στην ΕΡΤ το σήριαλ Τα καλύτερα μας χρόνια διαδραματίζεται την εποχή της χούντας αλλα σε καμία περίπτωση δεν προβάλει αυτο το σκληρό πρόσωπο που ανέδειξαν στο τελευταίο τους επεισόδιο οι Άγριες Μέλισσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ