Ληστές βίασαν 31χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της στο Καματερό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια 31χρονη Αφγανη έπεσε δύο φορές θύμα ληστείας από τους ίδιους δράστες  στο Καματερό. Την δεύτερη φορά την βίασαν μπροστά στα ανήλικα παιδιά της.

Η γυναικα κατήγγειλε όλα όσα έζησε, στην αστυνομία λέγοντας μάλιστα ότι αναγνώρισε τον έναν απο τους δράστες της επίθεσης, εναν ελαιοχρωματιστή ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Η πρώτη εισβολή των ληστών στην οικία της νεαρής μητέρας στο Καματερό, σημειώθηκε το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου. Ο ελαιοχρωματιστής μαζί με τρία ακόμη άτομα μπήκαν μέσα τη στιγμή που η 31χρονη από το Αφγανιστάν, βρισκόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της και απαίτησαν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα. Έντρομο το θύμα και φοβούμενη για τα παιδιά της δεν προέβαλε καμια αντίσταση και τους έδωσε 700 ευρώ. Οι ληστές τα πήραν και εξαφανίστηκαν.

Στις 25 Σεπτεμβρίου το ξημέρωμα, δυο εκ των τεσσάρων ληστών, ανάμεσα τους και ο αλλοδαπός ελαιοχρωματιστής, μπούκαραν και πάλι μέσα στο σπίτι της και αφού την ανάγκασαν να πιει αλκοολ, στη συνέχεια εκτόνωσαν πάνω της τα αρρωστημένα τους ένστικτα.

Τη βίασαν διαδοχικά, της άρπαξαν 1000 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ