Ο Μητσοτάκης ας απαντήσει γιατί ο ίδιος προωθεί αναφανδόν τα συμφέροντα των σκοπιανών

Η ΝΔ αναφορικά με τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ή να διαψεύσει “τον πρώην συγκυβερνήτη του”. Η ΝΔ αναφορικά με τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ή να διαψεύσει “τον πρώην συγκυβερνήτη του”. Αυτό που δε μας είπε όμως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι γιατί έκανε αυτή την τεράστια κυβίστηση που ζημιώνει εθνικά συμφέροντα, ενώ προεκλογικά υποσχόταν ακόμα και βέτο στην ευρωπαΐκή πορεία των Σκοπίων. Τώρα, με 168 βάναυσες παραβιάσεις της συμφωνίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ασκεί βέτο, αλλά εμφανίζεται και κατήγορος εις βάρος της Βουλγαρίας, που πράττει το αυτονόητο.

«Έχουν περάσει τρία εικοσιτετράωρα αφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα μετά τις απίστευτες καταγγελίες του κ. Καμμένου περί εξαγοράς βουλευτών του. Ο λαλίστατος κ. Τσίπρας δεν έχει ακόμα βρει μια κουβέντα για να απαντήσει στις βαρύτατες καταγγελίες του πρώην συγκυβερνήτη του. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν το ερώτημα: Θα απαντήσει ο κ. Τσίπρας; Θα διαψεύσει τον πρώην συγκυβερνήτη του;».

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, σε δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπογραφή της συνθήκης των Πρεσπών λέγοντας: «Είχαμε άριστη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα, εγώ ήμουν το ‘αναγκαίο κακό’ όπως είπε.

Εγώ θεωρώ ότι ήταν αναγκαίο καλό οι ΑΝΕΛ, γιατί σταματήσαμε το κακό… Φανταστείτε να υπήρχε στρατόπεδο Άρης Βελουχιώτης όπως είχε προτείνει ο κ. Ήσυχος, οι σχέσεις με την εκκλησία, άλλα νομοσχέδια και η συνθήκη των Πρεσπών για την οποία έφυγα από την πολιτική, κι από την κυβέρνηση».

Απάντηση για “εξαγορά” βουλευτών: “Εξαγορά” είναι και η θέση σε έδρανα

Ωστόσο απάντηση σε μια ανάρτηση στο twitter «περί εξαγοράς των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών», έδωσε ο Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας πως εξαγορά είναι και η θέση στα έδρανα.
«Για να μην ψάχνετε φαντάσματα εξαγορά είναι και η θέση σε έδρανα ..», απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

Screenshot 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ