Κύριε Στόλτενμπεργκ, όποτε η Ελλάδα πολέμησε, νίκησε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδεται φιλοτουρκική δήλωση του ΓΓ του ΝΑΤΟ. Ουδέν το περίεργο αφού το πράττει συστηματικά,
και άγνωστο το αίτιο της επιμονής αυτού αντιβαίνοντας στα καθήκοντά του. Αν και έχουμε επανειλημμένα γράψει στο Ολυμπία, ότι φιλότουρκος και «τσάμπα» δεν γίνεται.

Το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε γιά να αντιμετωπιστεί στρατιωτικά ο εξ ανατολών κίνδυνος. Ενας κίνδυνος που σήμερα τείνει να συμμαχησει και με χώρα μέλος του ΝΑΤΟ λόγω του μαζικού εφοδιασμού σύγχρονων οπλικών συστημάτων πρός τήν χώρα αυτήΤην Τουρκία, που για λόγους ανεξάρτητους από τις διαφορές της με την Ελλάδα, αυτό αποφάσισε μόνη της για να εκβιάσει όπως πάντοτε κάνει.

Ανασυρθείς λοιπόν από την αφάνεια ο ΓΓ ΝΑΤΟ αντί να εισηγηθεί την έξοδο της Τουρκίας από την συμμαχία μέ τα καμώματά της, αναφέροντας άλλα αντί άλλων,υπαινισσόμενος τήν προμήθεια από την Ελλάδα οπλικών από τήν Γαλλία, που είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Μιά προμήθεια πού δείχνει ενόχληση ορισμένων.

Στούς πολέμους μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας η Ιστορία λέει πως πιο κερδισμένη έβγαινε η Ελλάδα όταν πολεμούσε διότι έτσι έδειχνε διεθνώς ποίον το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. Καί αυτός ήταν καί ο λόγος δημιουργίας φιλελλήνων και συμπαράστασης
ούτω και από κράτη συμμαχίας που έσπευδαν διότι δεν ήθελαν να μείνουν εκτός ιδανικών.

Κάτι που αυτό ακριβώς ανησυχεί τους,προβαίνοντας σε νέο «κρεσέντο» μαζικών απειλών Τούρκους, ξεχνώντας τι εχθές αντίθετα έλεγαν. Οσον αφορά τον Στολτενμπεργκ ουδείς θα εκπλαγεί αν αύριο αποκτήσει,και αυτός, βίλα στόν καινούργιο Βόσπορο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ