Απιστευτος καβγάς του Νίκου Ευαγγελάτου με τον πρόεδρο του Ε.Ο.Φ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ρεπόρτερ της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον ΕΟΦ τηλεφωνικά και μέσω email, χωρίς να πάρει απάντηση ένα μαντζούνι που υποτίθεται θεραπεύει τον Καρκίνο και τον Κορωνοϊο αλλα δεν πήρε ποτε απάντηση.

Τελικά, ο πρόεδρος του ΕΟΦ, κ. Δημήτρης Φιλίππου, βγήκε εκνευρισμένος στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

«Δεν μου αρέσει το αφοριστικό και χωρίς στοιχεία», δήλωσε, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, με τον δημοσιογράφο να κατηγορεί τον πρόεδρο του ΕΟΦ πως λέει ψέματα. Ο κ. Φιλίππου απάντησε ότι λέει ψέματα ο Νίκος Ευαγγελάτος, με εκείνον να τον ρωτά επίμονα: “Πείτε μου που είπα ψέμα. Και αν υπάρχει σε κάτι ψέμα είναι έτσι, εάν δεν είπα θα σας μηνύσω”.

“Και εμείς θα σας μηνύσουμε κ. Ευαγγελάτε”, ήταν η απάντηση του προέδρου του ΕΟΦ.

«Ο Οργανισμός λειτουργεί με συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, γιατί υπάρχει φόρτο εργασίας. Ζητήσαμε να σταλεί ένα email γιατί η υπάλληλος ήταν σε τηλεδιάσκεψη. Το email το λάβαμε χθες, διερευνήθηκε και στάλθηκε στο Tμήμα Eλέγχου και Kυκλοφορίας για την επιβολή ποινών. Το πρακτέο είναι ότι ο κύριος αυτός που εμπορεύεται το σκεύασμα λέει ψέμματα. Από τα δύο προϊόντα έχει γνωστοποιήσει ένα στον ΕΟΦ, το οποίο δεν έχει τους ισχυρισμούς που αυτός εγγυάται», ξεκαθάρισε ο κ. Φιλίππου και τόνισε πως ο ΕΟΦ θα κάνει ότι οφείλει ένας οργανισμός που σέβεται και προστατεύει τους ασθενείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ