Να πάμε στο Σαχέλ, εφόσον οι Γάλλοι έλθουν στην Κύπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλά τα παράξενα που ακούγονται όπως ανακοίνωση του Τουρκου ΥΠΕΘΑ Ακάρ πως όλοι οι συνταξιούχοι πλέον διπλωμάτηες και στρατιωτικοι υποστηρίζουν τις Τουρκικές θέσεις στα μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας πρόβληματα. Ανεξαρτήτως φασίολου (Ακάρ)καλό θα είναι να ρίξει και η δική μας Κ.Υ.Π μιά ματιά στο θέμα.
Ενα άλλο πάλι παράξενο που ακούγεται,είναι το ότι η Γαλλία ποτέ,στο παρελθόν ,δεν «τήρησε» τις συμμαχίες της ή κάτι τέτοιο.

Και σ αυτό καλό είναι ο δήμαρχος των Αθηναίων, και όχι μόνον, να ρίξει μια ματιά στούς δρόμους/πλατείες του δήμου του με Γαλλικά ονόματα. Και τέλος η Κυβέρνηση να επανεκτίμηση τις αγορεύσεις των Αρχηγών κομμάτων που καταψήφισαν την συμφωνία συμμαχίας με την Γαλλία, ιδιαίτερα στο σκέλος συνδρομής στρατιωτικής στήν ίδια τήν Γαλλία, ή επίσης και σε ιξ οφσορ φίλιας πρός την Γαλλία χώρας,στη βάση αυτης της αμοιβαιότητας όμως περιλαμβάνεται και η Κύπρος μας.

Έτσι είναι. Εάν οι Γάλλοι Σαχέλ η Ελλάδα Κύπρος. Δέν χρειάζονται περισσότερα.

Συνεπώς αν ποτέ απαιτηθεί να πάμε στο Σαχέλ, να πάμε! Αφού κατ ουσία θα πολεμήσουμε εκεί για την Κύπρο μας καί το γκρίζο κατά Τούρκους Αιγαίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ