Ηθοποιός καταπλακώθηκε απο το σκηνικό και σκοτώθηκε την ωρα της όπερας στο Θέατρο Μπολσόι της Μόσχας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Yevgeny Kulesh σκοτώθηκε στη σκηνή στο εμβληματικό θέατρο Μπολσόι της Μόσχας το Σάββατο το βράδυ οταν καταπλακώθηκε από ένα βαρύ κομμάτι του σκηνικού κατά τη διάρκεια της βραδινής παράστασης και πέθανε επιτόπου.

Η βραδινή παράσταση της όπερας του Νικολάι Ρίμσκι-Κορσάκοφ «Sadko» στο Μπολσόι πήρε τραγική τροπή, όταν μια βαριά σκηνική διακόσμηση χτύπησε τον ηθοποιό στο κεφάλι.

Το ατύχημα συνέβη αμέσως μετά την έναρξη της όπερας, σύμφωνα με αρκετές αναφορές. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο νεκρός καλλιτέχνης πήγε σε λάθος κατεύθυνση κατά την κάθοδο του σκηνικού.

Το Θέατρο Μπολσόι επιβεβαίωσε τον θάνατο του καλλιτέχνη. «Κατά τη διάρκεια της παράστασης” Sadko “ο καλλιτέχνης του mimansa (μιμητικό σύνολο) πέθανε όταν άλλαξε το σκηνικό» – ανέφερε η υπηρεσία Τύπου. «Το έργο διακόπηκε αμέσως, ζητήθηκε από το κοινό να φύγει από την αίθουσα. Οι ερευνητές εργάζονται επί τόπου προκειμένου να διαπιστωθούν όλες οι συνθήκες του τραγικού γεγονότος».

«Κανείς δεν πρόλαβε να τραγουδήσει. Η εισαγωγή είχε μόλις τελειώσει», έγραψε ένας μάρτυρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Σταματήστε, σταματήστε! Καλέστε το ασθενοφόρο! Υπάρχει αίμα!» κάποιος φώναξε, σύμφωνα με μάρτυρα που επικαλείται το RT.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ