Ιδιοκτήτης ταβέρνας καταγγέλλει στοχοποίηση μετά από ανάρτηση του που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Ιδιοκτήτης ταβέρνας καταγγέλλει στοχοποίηση στα social media μετά από ανάρτηση του που ξεσήκωσε αντιδράσεις. Αυτή είναι η επίμαχη ανάρτηση του, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Οπως καταγγέλει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας:

Ονομάζομαι Νικόλας. Ιδιοκτήτης της Ταβέρνας «Ορτανσίες»
Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει στοχοποίηση μου από μερίδα ανθρώπων. οργανωμένα σε όλα τα κοινωνικά δίκτια. Στην επιχείρηση μου, απ’ αρχής λειτουργίας αυτής. προσέχω πάντα να είμαι σύννομος και σύμφωνος με την νομοθεσία.

ανεξαρτήτως του «ποιος» είναι στην Κυβέρνηση. Στην παρούσα φάση έχω στοχοποιηθεί και ατομικά και ως επιχείρηση με διαφόρους χαρακτηρισμούς αφ’ ενός, και αφ’ εταίρου με «κακές» κριτικές για να με «τιμωρήσουν».

Επειδή ζούμε καιρούς περίεργους , και σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, ακολουθώ ό,τι ακριβώς προβλέπεται από τον Νόμο όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης για την διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και προσωπικού, είναι άδικο κατά την ταπεινή μου άποψη,

και ειδικά από ανθρώπους που ουδέποτε έχουν επισκεφθεί την επιχείρηση μου να προσπαθούν με μη θεμιτά μέσα να πλήξουν εμένα και αυτή.

Έχω ήδη απευθυνθεί στην ΔΗΕ . και επιφυλάσσομαι για νομικές ενέργειες αναφορικά με την συκοφάντηση που γίνεται στο όνομα μου και στην επιχείρηση μου.

Με εκτίμηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ