Ψευτόμαγκες εξωσχολικοί εκβίαζαν ένα 13χρονο αγόρι – Απειλούσαν την οικογένειά του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια παρέα εξωσχολικών απειλούσε τον μαθητή ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του εάν δεν τους έδινε χρήματα
Ξεπέρασε κάθε όριο μια παρέα νταήδων στον Γαλατά Τροιζηνίας! Για ολόκληρους μήνες μια ομάδα εξωσχολικών «νταήδων» απειλούσε συστημικά και εκβίαζε έναν 13χρονο μαθητή ότι θα κάνουν κακό στην οικογένειά τους εάν τους δώσει χρήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του saronicmagazine.gr, ο 13χρονος μαθητής της Ά Γυμνασίου υπέφερε για ολόκληρους μήνες και προσπαθούσε να μαζεύει χρήματα για να τα δίνει στους εκβιαστές προκειμένου να μην πειράξουν τους συγγενείς του. Μάλιστα σε μια από τις περιπτώσεις του είχαν αποσπάσει 150 ευρώ!

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν μετά το αλλεπάλληλο bullying και τους εκβιασμούς, οι νταήδες ανάγκασαν τον 13χρονο να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα το παιδί να σπάσει το πόδι του. Μετά το ατύχημα, ο νεαρός μαθητής σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο και οι καθηγητές του επικοινώνησαν με την μητέρα του. Ο 13χρονος λύγισε και τα εξομολογήθηκε όλα, με αποτέλεσμα η μητέρα του να απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε, ο 13χρονος δεν ήταν το μόνο θύμα, καθώς η παρέα των νταήδων εκβίαζε και απειλούσε και άλλα παιδιά του σχολείου.

Οι δράστες εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ