Παρακρατική προπαγάνδα κατά του Παύλου Πολάκη τον εμφανίζει ως υποστηρικτή των Αλβανών δολοφόνων του Κωνσταντίνου Κατσίφα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν μιλάμε για ένα απλό σχέδιο κατασυκοφάντησης. Μιλάμε για οργανωμένο, παρακρατικό σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρα, ενός ανθρώπου που συγκρούστηκε με τα πανίσχυρα κυκλώματα διαφθοράς στον χώρο της υγείας και φαίνεται ότι το πληρώνει ακόμα.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η άθλια, παρακρατική ενέργεια σκοτεινών κύκλων να εμφανίσουν πάλι, μία πλαστογραφία ως «ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Twitter», στην οποία φαίνεται να δίνει «συγχαρητήρια» στους Αλβανούς φασίστες, που δολοφόνησαν τον Κωσταντίνο Κατσίφα!

Η συγκεκριμένη πλαστογραφία μάλιστα διακινείται πάλι στο Twitter, λόγω της ελεεινής προσπάθειας των αλβανών φασιστών να παρουσιάσουν τη δολοφονία του Κωσταντίνου Κατσίφα ως «αυτοκτονία»!

99E671A8 3FA0 4314 946A D3622B67FC20
Δίπλα στην ανάρτηση που διακινείται πάλι από σκοτεινούς κύκλους

Φυσικά, ο πρώην υφυπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, όχι μόνο δεν ανέβασε τέτοια ανάρτηση, αλλά δεν διαθέτει καν λογαριασμό στο Twitter! Ενώ είχε διαψεύσει την συγκεκριμένη πλαστογραφία, όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2018.

6027BF13 AC37 4A9F BEBA 9764E3AA24B6
Και η διάψευση του Παύλου Πολάκη

Είναι προφανές λοιπόν πως δεν μιλάμε για «φανατικούς» που συκοφαντούν για να προωθήσουν κάποια «πολιτικά συμφέροντα». Μιλάμε για οργανωμένη προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα ενός ανθρώπου που μεταξύ άλλων πρόκειται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας για σοβαρές υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος.

Το χειρότερο και πιο χυδαίο όλων, το γεγονός ότι αυτά τα βδελύγματα, που έχουν ροκανίσει πακτωλούς δημοσίου χρήματος, πάνω στην υγεία των Ελλήνων, χρησιμοποιούν τον δολοφονημένο Κωνσταντίνο Κατσίφα, ασελγώντας στην μνήμη του, για να υπερασπίσουν προδότες και δολοφόνους.
Διότι ένα κάθαρμα που κλέβει δημόσιο χρήμα από τον κορβανά της υγείας, εμποδίζοντας την δημιουργία νέων ΜΕΘ, δεν είναι απλώς «λαμόγιο». Είναι δολοφόνος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ