Διεγράφη ο Πορτοσαλτε – Ποινή και για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Τσουνάμι ποινών απο την ΕΣΗΕΑ σε δημοσιογράφους για απεργοσπαστική δραστηριότητα όταν ψηφιζόταν το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.
Η σκληρότερη ποινή επιβλήθηκε στον Άρη Πορτοσαλτε που του επιβλήθηκε οριστική διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ.
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την οριστική διαγραφή του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ για την απεργοσπαστική δραστηριότητα του στις 10 Ιουνίου 2021, κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων για το νέο νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη.
«Καμπάνες» όμως έπεσαν και για τους τους δημοσιογράφους Νίκο Ευαγγελάτο, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, Βασίλη Παπαδρόσο, Βασίλη Χιώτη, Νίκο Υποφάντη και Νότη Παπαδόπουλο οι οποίοι «τιμωρήθηκαν» με προσωρινή διαγραφή. Πρωτοσελιδα – Ειδήσεις